Șofer român, surprins cu viteza de decolare a unui avion, pe o autostradă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Șofer român, surprins cu viteza de decolare a unui avion, pe o autostradă
Șofer român, surprins cu viteza de decolare a unui avion, pe o autostradă

Un şofer de 25 de ani a fost prins de poliţişti, sâmbătă, circulând cu viteza de 270 km/h pe un segment al autostrăzii A1 pe care limita de viteză era de 100 km/h, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce 120 de zile.

„Poliţiştii din cadrul Brigăzii Autostrăzi - Biroul de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac au desfăşurat activităţi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, acţionând pe tronsonul de autostradă Pecica-Nădlac. În cadrul activităţilor desfăşurate a fost depistat pe Autostrada A1, la km. 573, sensul de deplasare Arad - Nădlac, un autoturismul rulând cu viteza de 270 km/h, cu 170 mai mult decât limita maximă admisă pe acest sector de drum (limitat la 100 km/h)”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Conducătorul autoturismului, un arădean de 25 de ani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioada de 120 zile. 

 

Vezi și 

 

Supărat pe trafic, un român și-a făcut propria trecere de pietoni în fața casei

 

Sătul de mașinile care circulă cu viteză prin fața casei sale, un bărbat din localitatea Salva, județul Bistrița, a decis să rezolve singur problema. Omul a trasat o trecere de pietoni. Pentru ideea trăznită și tupeul dovedit s-a ales cu dosar penal.

Sătul să-i zboare mașinile prin fața casei, sau să nu poată trece în tihnă la vecinii de peste drum, un bărbat din Salva a venit cu o idee trăznită. Omul a luat vopsea albă și a trasat, pe DN 17 C, o trecere de pietoni în dreptul proprietății sale, scrie publicația locală Bistrițeanul.

Polițiștii care au ajuns în zonă au încetinit, dar au și oprit la poarta bărbatului. Pentru tupeu și ideea trăznită i-au „oferit” un dosar penal.

„La data de 7 octombrie, în urma unei sesizări și a verificărilor efectuate, polițiștii din Năsăud s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

În fapt, pe DN17 C, pe raza localității Salva ar fi fost trasate pe carosabil, fără autorizare, mai multe linii albe, asemănătoare marcajului de trecere pentru pietoni, de natură să inducă în eroare participanții la trafic.

Citește continuarea AICI...

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel