Șofer de TIR din Republica Moldova, strivit de camion, în timp ce schimba o roată

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Șofer de TIR, strivit de camion, în timp ce schimba o roată
Șofer de TIR, strivit de camion, în timp ce schimba o roată

Tragedie pe un drum din Rusia. Un șofer de TIR, din Republica Moldova, a fost strivit de autocamion, în timp ce schimba o roată.

Totul a avut loc în dimineața de 28 aprilie, pe traseul M5 631 км, Penza. Se pare că tirul făcuse pană la o roată, iar șoferul a oprit la la marginea drumului pentru a pune roata de rezervă. 

Din nefericire, cricul care ținea camionul a cedat, iar vehiculul de mare tonaj l-a strivit pe șofer, scrie echipa.md.  Alți participanți la trafic au oprit pentru a vedea ce s-a întâmplat și au constatat că vehiculul care l-a strivit pe șofer are numere de înmatriculare moldovenești, prin urmare, cel mai probabil, conducătorul auto la fel, este moldovean.  

Serviciul de presă al ministerului rus de interne pentru regiunea Penza, susține că bărbatul a decis să înlocuiască o roata și a instalat un cric auto. Instalația ar fi cedat, i-ar mașina l-a zdrobit pe șofer.  Bărbatul avea 64 de ani. Responsabilii ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă au luat contact cu rudele bărbatului și oferă asistența informațională și consulară necesară în vederea repatrierii victimei în Republica Moldova.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel