Franța. Un șofer român a căzut în gol, zece metri, de pe un pod, când a coborât din camion. Martorii spun că se rătăcise

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Franța. Un șofer român a căzut în gol, zece metri, de pe un pod, când a coborât din camion
Franța. Un șofer român a căzut în gol, zece metri, de pe un pod, când a coborât din camion

Un incident a avut loc, luni dimineață, în jurul orei 9:30 în orașul Meyrannes, la nord de Gard, la granița cu Ardèche. Un camion s-a blocat pe un pod, iar șoferul român, în timp ce cobora din mastodont, a căzut 10 metri în gol peste parapetul podului.

 

 

Un bărbat de 31 de ani, de origine română, a căzut de pe un pod, de la o înălțime de aproximativ 10 metri, atunci când a coborât din camion. Poziția camionului, blocat pe pod, sugerează că șoferul s-a rătăcit și a vrut să iasă din cabină, ca să vadă zona. La fața locului au ajuns pompierii și poliția rutieră.

"Un camion s-a blocat pe podul străzii principale din Meyrannes. Probabil GPS-ul său nu este actualizat. Un semn de circulație îl enerva, iar șoferul a vrut să-l mute și a ieșit din camion. Doar că bărbatul a căzut de pe pod, în albia râului uscat, direct pe pietre", a povestit un martor la scenă, care a sesizat serviciile de urgență. 

Pompierii au folosit frânghii pentru a-l ridica pe bărbatul care a fost preluat de ambulanță. Operația de salvare a durat mai mult de 2,5 ore. Un alt șofer a reușit să mute camionul care blocase podul. Șoferul român, dar conștient și rănit, a fost transportat la Centrul Spitalului Alès, după ce a fost preluat de o ambulanță. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel