Italia. Trei hoți, printre care un moldovean, prinși după o urmărire ca-n filme. Un tâlhar, recunoscut după proteza de la brațul drept

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
italia. Trei hoți, printre care un moldovean, prinși
italia. Trei hoți, printre care un moldovean, prinși

Un moldovean de 21 de ani a fost reținut de polițiștii din Torino, fiind acuzat că ar face parte dintr-o bandă de hoți care atacau supermarketurile.

Cetățeanul moldovean, împreună cu doi complici, un italian de 37 de ani și altul de 41 de ani, sunt acuzați de 4 jafuri, comise în perioada lunilor februarie – aprilie. Aceștia au fost reținuți pe 17 aprilie. Poliția îl urmărea pe individul de 37 de ani, cunoscut deja de oamenii legii pentru furturi. În timpul filării, forțele de ordine au observat cum acesta a intrat în mașina condusă de moldovean, unde se afla și complicele de 41 de ani. Aceștia s-au deplasat spre un supermarket.

Moldoveanul nu a ieșit din mașină, dar a rămas la volan, ținând motorul vehiculului pornit. Ceilalți doi au mers într-un supermarket, de unde au ieșit cu 600 de euro în buzunar. Bărbații au urcat în mașină și au demarat în trombă. Polițiștii i-au somat să oprească, însă ei nu s-au supus. Așa a început o urmărire ca-n filme pe străzile orașului, scrie torinotoday.it. 

Într-o intersecție, moldoveanul mașina, iar cei doi italieni au coborât și au fugit, încercând să scape. Ambii însă au fost reținuți. Cel de 41 de ani, nu departe de locul evadării, iar cel de 37 de ani a fost găsit seara, acasă la iubita lui. După ce a abandonat mașina pe o altă stradă, moldoveanul s-a prezentat singur la poliție, reclamând că i-a fost furată mașină. Polițiștii însă l-au arestat. Oamenii legii au ridicat și arma cu care ar fi fost comise atacurile în supermarketuri și pe care unul din hoți ar fi aruncat-o în stradă, în timp ce alerga. Tâlharul de 37 de ani a fost dat de gol de proteza brațului, deoarece pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că bărbatul avea arma ancorată la brațul drept.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel