Șofer de camion beat, haos pe o stradă din Germania: 31 de mașini distruse, 3 răniți, o clădire în flăcări. "Zici că a căzut o bombă!" - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un șofer băut a provocat haos pe o stradă din Germania. A rănit 3 oameni, a distrus 31 de mașini și a incendiat un apartament. 

Poliția germană a arestat un șofer în stare gravă de ebrietate în Bavaria, după un accident teribil. Bărbatul a distrus 31 de mașini și a rănit trei oameni. Mai multe vehicule și un apartament au fost incendiate.

Filmarea cu telefonul mobil a locului accidentului arată flăcări înalte, mașini distruse pe o lungime de 500 de metri de ambele părți ale străzii.

"Seamănă cu un câmp de luptă, după război. Când te gândeşti că o persoană în stare de ebrietate poate face aşa ceva e o nebunie. Ar fi putut fi mai rău. Mă bucur că nu au fost răniţi mai serios sau chiar morţi. Sunt supărată", a spus o localnică potrivit presei din Germania.

 

Şoferul camionului a fost reţinut pentru că era în stare avansată de ebrietate.

Vom lua măsurile necesare pentru a începe procedurile în caz de infracţiuni. Vorbim despre punerea în pericol a siguranţei rutiere, fugă de la locul accidentului şi rănire corporală, a precizat Michael Konrad, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Naționalitatea șoferului arestat nu a fost dezvăluită. Camionul aparținea unui companii turcești de servicii logistice.

Întreaga comunitate este șocată

 

Primarul din Fürth, Thomas Jung (SPD), s-a arătat a fost șocat de amploarea devastării după ce semi-remorca a pătruns pe o stradă rezidențială și a provocat haos. A fost un miracol că nu au existat morți, a spus politicianul. Este incredibil ce poate face un singur camion scăpat de sub control. "Aceasta dimensiune a dezastrului este cea care ne sperie."

Jung a cerut să se tragă anumite învățăminte din acest incident. "Trebuie să vă gândiți cu adevărat la pericolele camioanelor în zonele rezidențiale urbane. Dar nu este ceva ce poate decide orașul Fürth. Oamenii din ministere trebuie să se uite la asta".

Locuitoarea Eva-Maria Musel a declarat pentru News5 că a auzit prima dată o bubuitură puternică. Fiica ei a fugit apoi în stradă și a văzut mașinile în flăcări . "Parcă ar fi lovit o bombă, așa arată aici", descrie ea situația. A fost un „infern în flăcări” pe Hardstrasse.

"A fost cu adevărat îngrozitor", spune o altă localnică. Cu puțin timp înainte, femeia își parcase mașina pe stradă înainte ca aceasta să fie distrusă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel