Soția si fiica lui Ponta, la Târgul de Crăciun, în timpul ATENTATULUI. Victor Ponta, reacție

Narcis Popa |
Data publicării:

Victor Ponta spune că soția sa, Daciana Sârbu precum și fiica, Irina, au fost la Strasbourg, la Târgul de Crăciun, în iua atentatului. 

"Vreau sa imi exprim solidaritatea cu victimele si familiile acestora, cu poporul francez afectat inca o data de cosmarul violentei.

Ma bucur foarte mult ca niciunul dintre romanii aflati la Strasbourg nu a avut de suferit .

Am sustinut si voi sustine intotdeauna o legislatie cat mai restrictiva privind regimul armelor si munitiilor / in egala masura sustin institutiile statului care au ca atributii prevenirea si contracararea unor acte de terorism si violenta extrema ( politicienii care sustin campanii publice si de presa contra serviciilor de informatii si de protectie sunt doar niste egoisti iresponsabili ) / Romania este si trebuie sa ramana o tara sigura !

Ps - Multumesc tuturor celor care au fost ingrijorati pentru Daciana si Irina ( care sunt la Strasbourg si care vizitau Targul de Craciun ca multi alti romani) - din fericire, dincolo de sperietura si probleme inerente masurilor de securitate, si ele si toti prietenii lor sunt in siguranta/ le astept acasa dupa aceasta experienta atat de negativa!" este mesajul lui Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel