Slujbă de alungare a Covidului, oficiată de ÎPS Teodosie şi un sobor de preoţi într-o comună constănţeană

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
teodosie_slujba_covid
teodosie_slujba_covid

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, s-a aflat în fruntea unui sobor de preoți care a efectuat o procesiune religioasă pe străzile comunei constănțene Cogealac, pentru alungarea Covid-19.

 

Un sobor de preoți în frunte cu Înalt Prea Sfințitul Teodosie a oficiat la pas serviciul religios de vindecare și înlăturare a bolii din localitatea Cogelac.

În urma lor s-a deplasat o autoutilitară cu boxe, astfel încât slujba a răsunat în toată comuna. Mai mulți localnici au însoțit și ei alaiul religios, cu torțe și icoane, transmite Digi24.ro. Reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului au răspuns în acest fel apelului transmis de primarul din Cogealac. În judeţul Constanţa, rata de infectare cu coronavirus raportată pentru ultimele 24 de ore este de 3,8 la mia de locuitori.

Reamintim că în luna iulie, o procesiune cu moaştele Sfântului Pantelimon şi ale Sfinţilor Epictet şi Astion a avut loc pe străzile Constanţei. Procesiunea a fost condusa de ÎPS Teodosie alături de alţi doi preoţi. Cei trei au străbatut arterele principale ale oraşului de la malul mării într-o autoutilitară. În luna mai a anului trecut Arhiepiscopia Tomisului a stârnit controverse prin decizia de a reface o nouă slujbă de Paşte.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel