Sfârșit cumplit pentru o româncă, la un popas din Italia: Se îndrepta spre România când a coborât din microbuz pentru câteva minute cu fiica ei

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă ce călătorea într-un microbuz din Italia spre România și-a pierdut viața la un popas, în zona Latina.

Potrivit presei din Italia, românca tocmai coborâse din microbuz pe Migliara 45 la un popas, pentru câteva minute. Dintr-o dată s-a întâmplat tragedia, într-o clipă. În timp ce traversa drumul a avut loc un impact cu un Volvo XC 60, condus de un bărbat care locuiește în zonă.

Românca, în vârstă de 71 de ani, a decedat pe loc. Ea era împreună cu fiica sa, în vârstă de 47 de ani, care și-a văzut mama murind sub ochii ei. Ea a fost transportată la spitalul Santa Maria Goretti, întrucât a suferit câteva răni ușoare. Din fericire, tabloul ei clinic nu este îngrijorător și este în afara oricărui pericol.

În microbuz mai erau conaționali ai victimei care au fost șocați de incident. Tragedia petrecută în câteva momente i-a șocat și pe locuitorii din zonă.

Azilul ororilor din Italia: Îngrijitori acuzați că maltratau, jigneau și umileau pensionarii

 

Vizibilitatea scăzută în zonă

 

Anchetatorii nu exclud ca acolo să fi contribuit și vizibilitatea scăzută în acel moment, întrucât tronsonul de drum este întunecat și este posibil ca femeile să nu-și fi dat seama cu adevărat că vine o mașină.

Dar, deocamdată, acestea sunt doar presupuneri. Investigațiile continuă pentru a încerca să stabilească în detaliu ce s-a întâmplat cu adevărat. Dinamica exactă a accidentului este în curs de reconstituire de către polițiștii rutieri din Terracina. 

Sfârșit teribil pentru o tânără de 23 de ani, în Italia. Dumitru a mărturisit abia acum că și-a ucis fosta iubită: „Am lovit-o în piept, dar nu am vrut să o omor“

 

------------------------------------------------


Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel