Selly, petrecere pe manele: Tzanca Uraganul și Costel Biju au făcut show la aniversarea sa

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Selly, petrecere pe manele: Tzanca Uraganul și Costel Biju au întreținut atmosfera
Selly, petrecere pe manele: Tzanca Uraganul și Costel Biju au întreținut atmosfera

Selly, petrecere pe manele, în ziua în care a împlinit 20 de ani. Tzanca Uraganul a întreținut atmosfera la aniversarea idolului adolescenților.

De ziua lui, Selli a dat petrecere cu manele și a primit numeroase urări de bine din partea multor vedete din showbiz-ul românesc, dar și din partea fanilor săi înrăiți.

Selly a închiriat o vilă, departe de agitația din Capitală, și s-a distrat până în zori alături de cei mai buni prieteni și iubita lui. Invitații s-au simțit extrem de bine, mai ales că atmosfera a fost întreținută de nimeni altul decât Tzancă Uraganul. Manelistul a venit special la ziua lui Selly ca să încânte lumea. Sărbătoritul a chefuit la maximum și a fredonat fiecare vers din celebrele melodii ale artistului, potrivit CanCan.

„La mulţi ani pentru Selly al nostru“, a spus Tzancă înainte de a începe să cânte melodia „Sunt Johnny Nebunu”, melodie care a fost pe placul lui Selly şi a întregii audienţe. Cu paharul în mână, cunoscutul vlogger a dansat pe ritmurile celebrei manele a lui Tzancă. Momentul a fost imortalizat de mai mulţi invitaţi la petrecere, apoi postat pe TikTok.

Selly a postat pe InstaStory mai multe filmulețe de senzație prin care și-a lăsat toți fanii cu gura căscată, arătându-le cum se distrează de ziua lui. Un alt manelist celebru, Costel Biju, a fost invitat la petrecerea lui Selly.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel