SCANDAL în orașul natal al lui Dăncilă. Primarul PSD din Videle este REVOLTAT pe premier: „Trebuie date jos URGENT!”

gov.ro
gov.ro

Nicolae Bădănoiu, primarul oraşului Videle, a anunţat luni că cere de urgenţă demontarea bannerelor electorale pentru promovarea Vioricăi Dăncilă, pe motiv că ar fi fost montate ilegal în oraş.

Primarul din Videle, Nicolae Bădănoiu, a trimis o adresă către PSD Teleorman în care susţine că pentru montarea bannerelor este nevoie de un aviz de publicitate temporară, în condiţiile legii.

Primarul mai susţine că pe 12 septembrie a observat cum pe străzile oraşului apar bannere fără autorizaţie cu chipul Vioricăi Dăncilă.

S-au dispus verificări, iar Poliţia din Videle a constatat că în noaptea de 12 spre 13 septembrie în oraşul Videle au fost amplasate bannerele candidatului PSD la prezidenţiale.

Potrivit poliţiştilor, la Serviciul de Urbanism din cadrul Primăriei Videle nu există documente care să ateste eliberarea unui acord pentru montarea bannerelor.

„Vă rugăm (...) să ne puneţi la dispoziţie documentele care vă îndreptăţesc să amplasaţi bannerele publicitare. În cazul în care nu deţineţi aceste documente, vă solicităm ca în termenul menţionat mai sus să procedaţi la demolarea bannerelor menţionate", se arată în comunicarea Poliţiei locale Videle către organizaţia PSD Teleorman.

PSD Teleorman nu a trimis, până luni, documentaţia necesară amplasării de bannere, astfel că primarul din Videle, Nicolae Bădănoiu, solicită explicit ca partidul să le dea jos cât mai repede.

„Am cerut de două ori organizaţiei PSD documentele pentru eliberarea avizului temporar de publicitate electorală. Nici până astăzi (n.red. luni) nu s-au primit documentele în cauză, aşa că eu consider că acele bannere montate în afara cadrului legal trebuie date jos urgent!", a declarat primarul din Videle.

Nicolae Bădănoiu este primar PSD, dar se află într-o relaţie tensionată cu actuala conducere a PSD Teleorman încă de la Conferinţa Judeţeană a PSD, când acesta şi-a scris demisia din partid. Conform legii, primarul care demisionează din partid, își pierde mandatul, scrie Mediafax.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy