SCANDAL la B1 TV! Nicolicea: Hai, plimbă ursu d-acia! Oreste: Nu ”d-acia”! Ne despart vreo patru biblioteci, țărane! Voi, ăștia de la PSD, vreți să ne impuneți cu pumnul în gură orice

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

A fost scandal la B1 TV. În cadrul emisiunii ” Dosar de politician”, dezbaterea despre motivarea deciziei CCR privind revocarea lui Kovesi s-a transformat în scandal.  Judecătorii CCR nu au stabilit un termen în care Iohannis trebuie să semneze decretul privind revocarea șefei DNA, așa că există speculații despre cum trebuie să procedeze președintele României, Klaus Iohannis.

Deputatul PSD, Eugen Nicolicea, a intrat pe telefon și a încercat să explice că Iohannis trebuie chiar joi să semneze revocarea lui Kovesi.

Dar, Oreste Teodorescu nu a fost de acord cu Nicolicea și nu în ultimul rând l-a enervat că deputatul PSD nu știe să vorbească corect limba română...

Iată dialogul dintre cei doi:

Nicolicea: ”Spuneți ca și cum prostiile enunțate de susținători (ai lui Iohannis) ar fi adevărate. Ascultați-mă, nu avem nevoie de prea multă știință juridică pentru a ne da seama că dacă spune ”la data publicării” e obligatorie, deci de azi, atunci de azi e obligatorie!”.

Oreste: Deci dumneavoastră spuneți că susținătorii lui Iohannis sunt proști, dumneavoastră care sunteți foarte inteligent. Dumneavoastră aveți proprietatea termenilor? Știm că sunteți cu gura mare, lăsați-mă să spun ceva!

Nicolicea: Tonul dumenavoastră arată că vă dați deștept!

Oreste: Voi, ăștia de la PSD, vreți să ne impuneți cu pumnul în gură orice! Hai, nu mai fiți mimoză, că nu va jignit nimeni. Am ce ton vreau! Vă întreb: a propune e totuna cu a decide? Fiți bărbat, nu jucați sceneta asta emoțională cu mine, că nu merge!

Nicolicea: Ca să ne respectăm, hai să ne respectăm! Face miștocăreală, habar nu are ce vorbește...

Oreste: Dumneavoastră sunteți genial, știe tot românul că sunteți perfect genial. În genialitatea dumneavoastră, aveți proprietatea termenului ”a propune”? Știți ce însemană ”a propune”? A propune nu e totuna cu a decide. Poate în PSD asta înseamnă, dar în limba română nu însemană asta.

Nicolicea: Despre ce vorbește aicea? Vă spun un articol să-l interpeteze și Oreste: ”de la data publicării e general obligatorie”. Asta însemană și pentru președinte și pentru Oreste. De la data publicării înseamnă azi, nu săptămâna viitoare. În genialitatea lu domnu Oreste, nu știe ce înseamnă ”de azi”

Oreste: ”Domnului Oreste”! Vorbiți gramatical corect, nu fiți analfabet. Dacă mă înjurați, înjurați-mă corect! Sau la facultatea aia la seral pe care ați făcut-o nu ați învățat limba română?

Nicolicea: Hai, plimbă ursu d-acia!

Oreste: D-acia? Alo, țăranu! Nu ”d-acia”, nu vorbești așa cu mine, că ne despart vreo patru biblioteci, țărane! Eu ți-am vorbit frumos și dumneata vorbești ca un birjar!

Nicolicea: Hai lasă prostiile!

foto:B1tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel