Scandal în casa manelistului Florin Salam. Sora artistului cere ordin de protecție

Cristina Iacob |
Data publicării:

Sora lui Florin Salam a cerut ordin de protecție împotriva fostului cumnat, după ce acesta ar fi amenințat-o într-un mod violent. 

Sora artistului Florin Salam susține că ar fi fost amenințată pentru o perioadă lungă de timp, cu violențe, de către un fost cumnat. Așadar, acesta le cere judecătorilor sectorului 2 din București să emită un ordin de protecție astfel încât să se considere în siguranță. 

Este vorba de mai multe certuri care ar fi avut loc în casa surorii interpretului, asta în timp ce și Florin salam, la rândul său, se confruntă cu probleme penale. Pe numele artistului au fost formulate trei plângeri din partea unor oameni nemulțumiți, conform cărora acesta ar fi primit un avans de ban pentru a cânta la nunți, însă nu s-a mai prezentat la acele evenimente. Prejudiciu estimat la aproximativ 18.000 de euro.

Citește și: Florin Salam, săltat de polițiști de acasă într-un dosar de înșelăciune 

"La nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți", au declarat autoritățile.

Potrivit acestora, una dintre plângeri datează din 12 aprilie 2023, iar celelalte două din 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024. 

Astfel, în următoarea perioadă telefoanele lui Florin Salam vor fi percheziționate de către procuror potrivit surselor Antena 3 CNN. 

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel