Florin Salam, săltat de polițiști de acasă într-un dosar de înșelăciune 

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Manelistul Florin Salam a fost ridicat de polițiști de acasă și dus la audieri. 

Primele informații arată că Florin Salam este audiat într-un dosar de înșelăciune. Acesta a încasat banii pentru a cânta la un concert și nu s-a mai prezentat. Salam a mai fost pus sub acuzare și în urmă cu câteva luni într-un caz asemănător: atunci luase banii de la o persoană fizică și nu s-a mai prezentat la nuntă.

Florin Salam are nu mai puțin de trei plângeri pe numele său. Acesta ar fi încasat nu mai puțin de 18 000 euro de la trei persoane. Polițiștii au decis să acționeze. 

”Astăzi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie pun în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti,  într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea a trei infracţiuni de înşelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro”, anunță Poliția Capitalei. 

 

Florin Salam, audiat. Chiulul de la evenimente plătite, tot mai des

 

Florin Salam are probleme tot mai des în ultima perioadă în ceea ce privește seriozitatea. Anul trecut a fost filmat într-o stare "alterată" și abia se mai putea ține pe picioare. Oricât a încercat să cânte și oricât de mult s-au rugat invitații de el, acesta nu a putut efectiv să cânte.

Salam a invocat că este bolnav, s-a fotografiat pe un pat de spital din Viena, însă existau voci că nimic nu ar fi adevărat.

După ultima audiere, Salam a spus că el nu știa de nunta la care trebuie să cânte, a restituit banii păgubiților și a anunțat lumea că se va ocupa singur de evenimente, astfel încât sa nu mai existe confuzii. Se pare că "minunea nu a ținut prea mult. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel