Șarpe în avion! Haosul izbucnește la clasa business la bordul unui zbor al companiei United Airlines

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Șarpe în avion! Haosul izbucnește la clasa business la bordul unui zbor al companiei United Airlines / Foto: Unsplash
Șarpe în avion! Haosul izbucnește la clasa business la bordul unui zbor al companiei United Airlines / Foto: Unsplash

Pasagerii de la bordul unui zbor al companiei United Airlines spre aeroportul Newark au rămas în stare de șoc luni, după ce un șarpe s-a strecurat sub scaunele lor. 

Apariția neașteptată a reptilei vii a provocat unele turbulențe printre pasagerii de la clasa business la sfârșitul călătoriei lor din Florida spre New Jersey. 

Zborul 2038 al companiei United Airlines tocmai sosise la Newark după un zbor de două ore de la Tampa International, când reptila a fost văzută brusc șerpuind printre scaunele de la bord.

Creatura solzoasă a fost găsită chiar în momentul în care pasagerii se pregăteau să coboare din aeronavă la destinație - iar aceștia au alertat rapid personalul de pe zbor. 

 

Poliția a îndepărtat șarpele la aterizare

 

Poliția a întâmpinat avionul la poarta de îmbarcare luni după-amiază devreme și a îndepărtat șarpele, potrivit Autorității Portuare din New York și New Jersey.

Pasagerii de la clasa business au început să țipe și să-și ridice picioarele când au văzut creatura strecurându-se pe sub scaunele lor, au declarat martorii. 

Reptila s-a deplasat rapid la clasa economică înainte de a fi scoasă din zbor. Ulterior, aceasta a fost eliberată în natură, a declarat purtătorul de cuvânt al Autorității Portuare, Cheryl Ann Albiez. 

 

Șarpele jartieră nu este veninos și se găsește adesea pe câmpuri și în curțile oamenilor

 

Reptilele, în general inofensive, pot crește până la 50 de centimetri - și sunt de obicei observate în America de Nord, trăind în păduri, câmpuri și zone umede. 

Cu toate acestea, studiile de la începutul anilor 2000 au arătat că șerpii jartieră pot produce, de fapt, venin neurotoxic - dar cantitatea de otravă relativ ușoară pe care o secretă nu poate răni sau afecta grav oamenii.

Nu este clar cum a ajuns șarpele clandestin la bordul avionului - dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

 

Ce a declarat purtătorul de cuvânt al companiei United Airlines

 

Un purtător de cuvânt al United, întrebat despre incident, a declarat doar că membrii echipajului care au fost alertați de pasageri "au chemat autoritățile competente pentru a se ocupa de situație", conform Daily Mail.

Incidentul de luni nu a fost primul caz din viața reală în care o creatură șerpuitoare s-a urcat la bordul unui avion comercial. 

Un șarpe de mari dimensiuni a fost găsit strecurându-se prin cabina pasagerilor unui zbor Aeromexico către Mexico City în 2016, iar un piton a fost observat de pasageri agățat de aripa avionului -pe exterior- al unui zbor din Australia către Papua Noua Guinee în 2013. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel