Salată de cartofi americană fabuloasă. Uită de salata orientală, este de zece ori mai bună! Ține minte rețeta că se vor linge toți pe degete

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Salată de cartofi americană fabuloasă. Uită de salata orientală, este de zece ori mai bună! Ține minte rețeta că se vor linge toți pe degete. FOTO: captură YouTube @VICKY RECETA FACIL
Salată de cartofi americană fabuloasă. Uită de salata orientală, este de zece ori mai bună! Ține minte rețeta că se vor linge toți pe degete. FOTO: captură YouTube @VICKY RECETA FACIL

În această rețetă vom învăța cum să facem o salată de cartofi delicioasă ideală pentru a fi savurată ca garnitură la un grătar sau pentru a însoți o friptură de porc în sos.

Această rețetă americană este foarte ușor și rapid de făcut și are, de asemenea, o aromă blândă pe care copiii o vor adora. Descoperiți cea mai bună rețetă din bucătăria americană și bucurați-vă de această delicioasă salată de cartofi cu ou și bacon.

SOS de BRÂNZĂ pentru carne. Îți sucește mințile! Nu vei mai mânca friptura altfel

 

Salată de cartofi americană - Ingrediente

 

- 4 cartofi

- 3 felii de bacon

- 100 de mililitri de maioneză

- 20 de mililitri de muștar Dijon

- 1 ou

- 1 bucată de țelină

- 50 de grame de ceapă roșie

- 1 praf de sare

- 1 praf de piper.

Nu-i poți uita gustul. Din brânză de vaci, griș și-o tigaie faci cel mai demențial desert. Uită de clasicii papanași

 

Salată de cartofi americană - Mod de preparare

 

Înainte de a face această rețetă americană, primul pas este să pregătiți toate ingredientele ca să le aveți la îndemână. Într-o oală cu apă și un praf de sare, fierbeți cartofii în coajă timp de 30 de minute până când se înmoaie.

Când sunt gata, cartofii se curăță de coajă, se taie cubulețe mici și se amestecă cu oul tocat mărunt, fiert în prealabil în apă clocotită. 

Condimentăm acest prim amestec cu puțină sare, piper, maioneză și muștar Dijon. Amestecați totul foarte bine și adăugați mai mult din orice ingredient dacă considerați că este necesar.

Altfel de colțunași. Găluște leneșe, rețeta mai rapidă și mai delicioasă! Nu știam că se prepara atât de simplu acest desert

Separat, într-o tigaie se adaugă baconul tocat mărunt și se călește la foc mediu până își eliberează propria grăsime și devine maro auriu. Ar trebui să fie ușor crocant.

Adaugă baconul împreună cu ceapa și țelina tocată mărunt în vasul în care se află restul de salată de cartofi și amestecă totul. Ajustați aroma cu sare și piper dacă este necesar.

Serviți salata americană de cartofi și bucurați-vă. Această salata se servește proaspată și este garnitura perfectă pentru orice tip de carne. O poți servi chiar și la masa de Paște cu friptură de miel sau carne de porc.

Cele mai bune saleuri făcute în casă. Rețeta foarte simplă, ce poate fi făcută de orice gospodină

Poftă bună!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel