Nu-i poți uita gustul. Din brânză de vaci, griș și-o tigaie faci cel mai demențial desert. Uită de clasicii papanași

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Nu-i poți uita gustul. Din brânză de vaci, griș și-o tigaie faci cel mai demențial desert. Uită de clasicii papanași!
Nu-i poți uita gustul. Din brânză de vaci, griș și-o tigaie faci cel mai demențial desert. Uită de clasicii papanași!

Cheesecake-urile luxuriante din brânză de vaci și griș vor atrage chiar și pe cei mai mofturoși. Rețeta este simplă și rapid de făcut și va fi gata în 30 de minute.

De ce e atât de bună această rețetă? Pentru că are o fragedație deosebită. Nu trebuie să le gătiți imediat după ce ați frământat aluatul. Acesta trebuie să stea puțin, astfel încât ingredientele să înceapă să „lucreze”. Cheesecake-urile luxuriante cu brânză de vaci și griș pot fi servite la micul dejun, iar restul pot fi ambalate sau puse într-un recipient și duse la birou ca o gustare gustoasă și sățioasă.

Altfel de colțunași. Găluște leneșe, rețeta mai rapidă și mai delicioasă! Nu știam că se prepara atât de simplu acest desert

 

Cheesecake luxuriant - Ingrediente

 

- brânză de vaci 9-18% grăsime - 600 grame

- ouă - 2 bucăți

- zahăr vanilat - 10 grame

- griș - 2 linguri

- făină - 100 grame

- ulei vegetal pentru prăjit.

Cuiburi cu brânză dulce și pufoasă. Un desert tradițional al copilăriei de odinioară

 

Cheesecake luxuriant - Mod de preparare

 

Haideți să pregătiți aluatul pentru cheesecake luxuriant. Pentru a face acest lucru, stoarceți mai întâi brânza de vaci printr-o sită fină într-un castron mare. Dacă este prea udă, puneți-o într-o strecurătoare și puneți ceva greu deasupra. Se lasă să se scurgă aproximativ două ore.

Batem ouăle cu un mixer cu zahăr vanilat până se obține o masă pufoasă de consistență omogenă. Opțional, puteți adăuga și niște zahăr alb sau brun obișnuit.

Probabil cea mai bună și simplă rețetă de croissant. Nu vei mai cumpăra niciodată de la patiserie!

Adăugați ouăle bătute în brânza de vaci și amestecați. Se toarnă grișul și se amestecă din nou. Lăsați aluatul timp de 30 de minute la temperatura camerei. În acest timp, grișul ar trebui să se umfle.

Se toarnă făina într-o farfurie largă sau într-un castron. Din aluatul rezultat se formează ca niște chiftele plate și se dau prin făină. Puneți o tigaie mare pe foc și încălziți.

Adăugați câteva linguri de ulei în tigaie. Puneți cheesecake-urile și prăjiți pe o parte până se rumenesc. Se întorc și se prăjesc pe cealaltă parte.

Puneți prăjiturile cu brânză finite pe prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. Aranjați pe farfurii și serviți. Puteți pune smântână sau dulceață peste ele, ca la papanași.

Blini sau clătite rusești, rețeta tradițională savuroasă a gospodinelor. Mai mult decât o clătită, un simbol al Soarelui

Poftă bună!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel