"Rușine Iohannis!" A evitat românii din Bruxelles

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Ianis Hagi.
Ianis Hagi.
Gest inexplicabil al preşedintelui. Nu a dorit să se vadă cu românii care lucrează în instituţiile europene de la Bruxelles.

 

Klaus Iohannis s-a aflat două zile la Bruxelles, la Consiliul European de toamnă. De obicei, preşedintele cel mai votat de diaspora îşi făcea timp şi pentru a se întâlni cu reprezentanţii comunităţii locale de români.

 

La Bruxelles, conform programului anunţat de administraţia prezidenţială, în 14 octombrie la ora 20.00, la sediul Reprezentanţei Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană ar fi trebuit să aibă loc o întâlnire cu înalţi funcţionari români angajaţi în structurile Uniunii Europene.

 

O româncă stabilită la Bruxelles a publicat în Gândul o scrisoare de reproş la adresa şefului statului, intitulată scurt: "Ruşine".

 

«E o ruşine, domnule preşedinte. E păcat pentru fiecare minut pe care l-am stat acolo. Eu nu le regret, pentru că votul meu, în turul doi, a fost un vot anti-Ponta, dar aţi dezamăgit oameni care au fost cu dumneavoastră de la început şi care vă tot aşteaptă să le daţi bineţe.

 

Mi-ar fi plăcut să vă cunosc şi să vă întreb doar atât: 1. Cum ne puteţi privi în ochi după un an în care nu s-a întâmplat aproape nimic cu cei care ne-au umilit şi absolut nimic cu legea votului prin corespondenţă?; 2. Cine v-a făcut lista de invitaţi pentru întâlnirea asta de la Bruxelles, domnul şef de cancelarie prezidenţială Mihalache? Pentru că, în acest caz, e o onoare pentru mine şi pentru mulţi alţii că nu ne-am aflat acolo.»

 

SURSA: GANDUL.INFO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel