RUPTURĂ în PSD: Viorica Dăncilă și Gabriela Firea, discuții cu lideri politici în birouri SEPARATE. Se cere un nou CONGRES

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Potrivit unor surse politice, în PSD s-a produs deja o ruptură politică odată cu anunțarea rezultatelor exit-poll. Viorica Dăncilă și Gabriela Firea discută în birouri separate cu liderii PSD. Dragnea ar fi dat ordine precise cu privire la rezultatul alegerilor și soarta Vioricăi Dăncilă în fruntea partidului.

Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, Liviu Dragnea, prin oamenii apropiați, precum Olguța Vasilescu, a cerut susținerea Vioricăi Dăncilă la șefia partidului cât de mult cu putință. Dragnea s-ar fi întâlnit cu Olguța Vasilescu în permisia de o zi pe care a avut-o.

Totuși, în aceste momente, în sediul PSD există o ruptură clară. 

În biroul președintelui executiv, Eugen Teodorovici, este Gabriela Firea, care discută cu Codrin Ștefnescu și Gabriel Oprea - fost ministru în Guvernul Ponta și fost șef al UNPR. Iar Olguța Vasilescu și Viorica Dăncilă sunt în alt birou cu alți șefi din PSD, printre care și Marian Vanghelie, fost lider al PSD București.

Potrivit unor surse din PSD, Viorica Dăncilă s-ar fi așteptat la un scor de peste 40%, condiție pentru ca ea să fie păstrată la fruntea PSD.

Este interesant de văzut cine va fi primul lider PSD care îi va cere demisia lui Dăncilă sau organizarea unui Congres Executiv al PSD. Există voci care susțin că un congres PSD va fi organizat chiar în luna decembrie.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel