Românul care și-a înjunghiat mortal tatăl, într-un atelier, la Constanța, a fost arestat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Doi români au fost înjunghiați într-un bar din Alcalá de Henares. Poliția este pe urmele agresorilor
Spania. Doi români au fost înjunghiați într-un bar din Alcalá de Henares. Poliția este pe urmele agresorilor

Un bărbat, de 66 de ani, a murit duminică, după ce a fost înjunghiat de fiul său, de 38 de ani, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Constanţa.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 despre un conflict între două persoane, într-o societate comercială.

"La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 17.30, poliţişti din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Constanţa, are loc un conflict spontan între două persoane. La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, de 38 de ani, l-ar fi agresat fizic, cu un obiect tăietor-înţepător, pe tatăl său de 66 de ani", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

 

Un român, suspectat că și-a înjunghiat mortal tatăl într-un atelier, la Constanța



Conform sursei citate, la faţa locului a ajuns şi un echipaj medical care a constatat decesul victimei.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost încătuşat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri. Cercetările sunt continuate de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe Tribunalul Constanţa. 

Un caz asemănător s-a produs, săptămâna trecută, în Vaslui, unde o femeie, de 35 de ani a murit după ce a fost înjunghiată.

 

Crimă îngrozitoare în Vaslui. O femeie a murit pe loc, înjunghiată în inimă

 

O femeie, de 35 de ani, din județul Vaslui a murit după ce a fost înjunghiată, vineri seară, în inimă.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Vasului au fost anunțați despre o femeie de 35 de ani din Zorleni cu plagă înjunghiată toracică, în stare gravă.

Femeia a fost declarată moartă, fiind descoperită târziu. Avea o plagă înjunghiată cardiacă. Criminalul este căutat de poliție.

Victima se numește Cristina Carp. Femeia locuia într-o casă în aceeași curte cu casa părintească, a fost găsită de mama ei înjunghiată. Femeia a anunțat îngrozită poliția și ambulanța la 112, dar din păcate fiica ei a fost declarată decedată, transmite BZI.ro.

„La Zorleni, a fost anunțat în această seară că a fost găsită o femeie de 35 de ani cu plagă înjunghiată toracică, în stare gravă, inconștientă. A fost trimisă o ambulanță tip B2 din Bârlad. Femeia a fost declarată decedată, find descoperită târziu. Avea o plagă înjunghiată cardiacă. Criminalul e căutat de poliție”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel