Spania. Român, înjunghiat de un prieten pentru că nu a adus „suficientă bere” ca să le ajungă „toată noaptea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 43 de ani, a fost arestat fiind acuzat că a înjunghiat un conațional, în Coslada, Spania.

Evenimentele au avut loc în weekend, în jurul amiezii. Trei prieteni s-au adunat la o petrecere și unul dintre ei a coborât să cumpere băutură de la un magazin. Când a urcat înapoi la petrecere, unul dintre prietenii l-a certat că nu a adus „suficientă bere” ca să le ajungă „pentru toată noaptea” și astfel a început o ceartă aprinsă.

Cearta a degenerat, iar cei doi români s-au luat la bătaie. Unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt în braț și i-a provocat o rană gravă a arterei. Victima a început să sângereze așa că prietenii au sunat imediat la Poliție și la 112, potrivit El Mundo care citează surse din Poliție.

 

Românul, transportat de urgență la spital

 

Primii sosiți la fața locului au fost agenți ai Poliției Naționale și Municipale. Ofițerii au reușit să oprească sângerarea oferindu-i primul ajutor. Ulterior au sosit și medicii SUMMA.

Paramedicii l-au tratat pe rănit la fața locului, apoi l-au transferat în stare gravă la Spitalul La Princesa din Madrid, unde a fost internat. Polițiștii, la rândul lor, l-au reținut la locuință pe presupusul agresor, care a fost transferat la secția de poliție.

Martorii au indicat că totul a început după ce românul inculpat a dat vina pe victimă că nu adusese mai multă bere. La momentul luptei, cei implicaţi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, au confirmat aceleaşi surse.

 

Un alt tânăr român a fost înjunghiat pe o stradă

 

Nu este singurul conațional care este înjunghiat în Spania. Un alt român, în vârstă de 28 de ani a fost transferat la finele anului 2021 la Spitalul Universitar Toledo după ce a fost înjunghiat în timpul unei bătăi la Torrijos. Atacul a avut loc în jurul orei cinci dimineața, pe Calle del Puente, la aproximativ 50 de metri de cazarma Gărzii Civile. S-a întâmplat în apropierea disco-pub-ului La Suite.

Românul rănit a fost evacuat de o ambulanță de sprijin vital de bază la Spitalul Universitar Toledo cu răni care păreau minore, potrivit surselor din poliţia locală.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel