Spania. Tânăr român, înjunghiat pe o stradă. Polițiștii caută agresorul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un tânăr român, în vârstă de 28 de ani, a fost înjunghiat pe o stradă din Toledo, Spania, la 50 de metri de cazarma Gărzii Civile. Deocamdată, presupusul autor sau autorii atacului nu au fost identificați.

Un român de 28 de ani a fost transferat în această dimineață la Spitalul Universitar Toledo după ce a fost înjunghiat în timpul unei bătăi la Torrijos. Atacul a avut loc în jurul orei cinci dimineața, pe Calle del Puente, la aproximativ 50 de metri de cazarma Gărzii Civile. S-a întâmplat în apropierea disco-pub-ului La Suite.

Românul rănit a fost evacuat de o ambulanță de sprijin vital de bază la Spitalul Universitar Toledo cu răni care păreau minore, potrivit surselor din poliţia locală.

Deocamdată, Garda Civilă nu a identificat presupusul sau autorii înjunghierii, a confirmat un purtător de cuvânt al institutului.

 

Român împușcat mortal în Italia

 

Ieri, un tânăr român, în vârstă de 30 de ani, a fost împușcat mortal în Roma, Italia.

O crimă teribilă a avut loc ieri dimineață în Primavalle, unde un român a fost ucis pe holul unei clădiri cu trei împușcături, „ceea ce pare a fi o execuție în toată regula”, relatează fanpage.it.

Din cele dezvăluite până la acest moment, românul se afla în holul de la intrare al unei clădiri din via Francesco Maria Greco din Primavalle, un cartier popular de la periferia de nord a capitalei Italiei. Victima a fost ucisă cu trei focuri de armă.

Alarma a fost dată în jurul orei locale 08.00 dimineața. Cadavrul românului zăcea în fața liftului, de parcă ar fi fost prins de ucigaș în drum spre apartamentul său.

La fața locului au ajuns imediat carabinierii și personalul de la criminalistică care investighează acum ceea ce pare a fi o execuție în toată regula.

Acum autoritățile caută criminalul și motivele pentru care a fost ucis românul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel