Italia. Mama criminală, care şi-a înjunghiat băiețelul de doar doi ani și a intrat cu el într-un supermarket, ar putea scăpa de închisoare

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Mama criminală, care şi-a înjunghiat băiețelul de doar doi ani și a intrat cu el într-un supermarket, ar putea scăpa de închisoare
Italia. Mama criminală, care şi-a înjunghiat băiețelul de doar doi ani și a intrat cu el într-un supermarket, ar putea scăpa de închisoare

O mamă din Italia ar putea scăpa de închisoare, dacă se dovedeşte că are probleme psihice, asta după ce a fost condamnată pentru omor. Femeia și-a ucis, în urmă cu trei luni, copilul de doar doi ani, apoi l-a pus într-o pungă şi a intrat cu el în supermarket.

Katalin Erzsebet Bradacs, în vârstă de 44 de ani, a fost arestată după moartea fiului ei, Alex Juhasz, în octombrie. În prezent supusă unei evaluări psihiatrice, care ar putea să o scutească de o pedeapsă lungă cu închisoarea, primită după proces, scrie The Sun, citat de observatornews.ro.

 

 Copil de doi ani, masacrat în Italia. Alex a fost înjunghiat în gât, în inimă și în umăr. Mama lui, arestată pentru crimă

 

Femeia ar fi intrat în supermarket strigând după ajutor, în timp ce a așezat corpul însângerat al fiului ei deasupra unei case de marcat al unui supermarket din Citta della Pieve. Bebeluşul a fost declarat decedat, în urma celor nouă răni de înjunghiere găsite pe corp, în zona pieptului, dar şi a gâtului.

Mama criminală, care și-a ucis copilașul și i-a dus cadavrul într-un supermarket din Italia, este o fostă actriță porno

 

Femeia avea în geantă un cuțit

 

Bradacs a fost arestată de poliție după ce în geantă i s-a găsit un cuțit. Mai multe haine, inclusiv tricoul însângerat al copilului și puloverul femeii, au fost găsite într-o clădire dezafectată din apropiere.

Poliția crede că ea și-a ucis fiul intenționat pentru a se răzbuna pe tatăl copilului, Norbert Juhasz, cu care disputa custodia. Tatăl, care locuiește în Ungaria, a alertat autoritățile după ce a primit de la femeie o fotografie cu fiul său agonizând. Bradacs a negat acuzațiile împotriva ei, spunând poliției în mod repetat: „Nu mi-am ucis fiul”, dar ar fi dat poliției trei versiuni contradictorii ale evenimentelor.

 O femeie și-a pus copilul înjunghiat pe banda de cumpărături într-un supermarket din Italia

Femeia locuia în Chiusi Scalo cu fostul ei șef de club de noapte, după ce că a fugit în Italia cu Alex, în septembrie 2021, imediat după ce un tribunal din Ungaria i-a acordat tatălui custodia copilului. Martorii au mai relatat că au văzut-o pe mamă maltratându-și copilul cu o zi înainte de moartea lui tragică.

Femeia a fost arestată la o închisoare din orașul Perugia, iar procesul este în desfășurare. Inculpata este supusă unei evaluări psihiatrice la sfârşitul lunii, în urma căreia ar putea fi considerată inaptă să fie judecată şi să primească în schimb tratament psihiatric involuntar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel