Copil de doi ani, masacrat în Italia. Alex a fost înjunghiat în gât, în inimă și în umăr. Mama lui, arestată pentru crimă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Crimă ciudată în Italia: Un român a fost înjunghiat în balconul casei; un alt tânăr a fost grav rănit cu un cuțit în aceeași curte, anul trecut
Crimă ciudată în Italia: Un român a fost înjunghiat în balconul casei; un alt tânăr a fost grav rănit cu un cuțit în aceeași curte, anul trecut

Alex, un copil de numai 2 ani, a murit, ieri, în Citta della Pieve, provincia Perugia, regiunea Umbria, Italia. Mama lui a fost arestată pentru crimă.

Alex se afla în brațele mamei în timp ce aceasta alerga strigând „ajutor”. Micuțul nu mai plângea, ci doar sângera. Mama, disperată și cu un braț rănit, a găsit pentru el ceva care ar putea arăta ca un ultim pat, banda rulantă a unei case închise de la un supermarket. Alex era mort, iar mama a fost arestată pentru crimă. Măsura a fost adoptată de procurorul adjunct Manuela Comodi după audierea femeii care nu a recunoscut nimic.

Alex avea doar doi ani și, conform constatărilor inițiale, era deja mort când mama sa, un cetățean maghiar în vârstă de 44 de ani, fostă dansatoare într-un club, a intrat ieri în Lidl din Po Bandino, în jurul orei 3 după-amiază, cu copilul care avea cel puțin cinci răni provocate prin înjunghiere, dintre care una în gât și una în dreptul inimii.

 

Mama era confuză și șocată

 

Femeia era confuză și șocată. Carabinierii companiei Città della Pieve și ai nucleului de anchetă din Perugia au intervenit și au interogat-o pe mamă care s-a contrazis de mai multe ori. Mai întâi a spus că și-a văzut copilul cum este ucis. Apoi a spus că l-a găsit pur și simplu înjunghiat.

Femeia nu avea niciun însoțitor și era acoperită de sânge. Din acest motiv, autoapărarea ei a apărut foarte fragilă în timp ce a asigurat că nu ea a fost cea care l-a lovit în piept, în gât și în claviculă.

Cuțitul nu a fost găsit. Dar carabinierii, într-o căsuță abandonată chiar în fața supermarketului, au găsit urme care ar sugera locul în care copilul a fost masacrat. Acolo era căruciorul, iar pe perete și pe o măsță portabilă erau pete de sânge. Carabinierii au examinat cu atenție locul întrucât consideră ei că acolo ar fi putut fi lovit copilul.

 

Cu puțin timp înainte, femeia fusese oprită de autorități

 

Alex locuia într-o casă de plasament din Chiusi, împreună cu mama sa. Tatăl său este în Ungaria. Nu este clar de ce femeia s-a mutat la Citta della Pieve. Cert este că soarta încercase să-i ofere lui Alex o ultimă șansă. În Chiusi, cu puțin timp înainte, femeia, aflată la volanul mașinii ei, fusese oprită de autorități. Alex era încă în viață. Nimeni nu-și putea imagina ce urma să se întâmple. Nici măcar cei care, verificând documentele, au lăsat-o să plece.

La mai puțin de 24 de ore de la verificare, femeia a intrat, fără suflare, cu disperare totală, în supermarket cu Alex în brațe. Ambulanța a fost inutilă. Pentru Alex nu mai era nimic de făcut, în afară de o primă recunoaștere a autopsiei. În timp ce mama a rămas acolo. Fără a fugi, fără a putea da o explicație credibilă. Pentru aceasta a fost oprită și interogată până seara târziu. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel