O femeie și-a pus copilul înjunghiat pe banda de cumpărături într-un supermarket din Italia

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. O mamă, în stare de șoc, și-a pus copilul înjunghiat pe banda de cumpărături dintr-un supermarket
Italia. O mamă, în stare de șoc, și-a pus copilul înjunghiat pe banda de cumpărături dintr-un supermarket

Gestul unei femei, în vârstă de 44 de ani, a șocat întreaga comunitate din cătunul Città della Pieve, din provincia Perugia. Aceasta a pus trupul neînsuflețit al fiului ei de 2 ani pe banda de cumpărături din supermarketul Lidl din Po Bandino și a cerut ajutor. 

Scena a avut loc, astăzi în jurul orei 16.20 în supermarketul Lidl din Po Bandino. Pe gâtul și pieptul copilului erau numeroase răni înjunghiate, iar la sosirea medicilor, copilul Alex deja decedase. Femeia, de  origine maghiară, era într-o stare evidentă de confuzie, a fost dusă cazarma din Città della Pieve. 

Citește și Copil de doi ani, masacrat în Italia. Alex a fost înjunghiat în gât, în inimă și în umăr. Mama lui, arestată pentru crimă

Femeia, în vârstă de 44 de ani, care locuiește la Chiusi, în provincia Siena, în casa unui prieten, încă nu a fost audiată de carabinieri. Nu departe de supermarket, a fost găsit și căruciorul bebelușului, relatează ilfattoquotidiano.it. Mai exact, căruciorul era lângă o fermă abandonată, în jurul căreia carabinierii își concentrează căutările, pentru a înțelege dacă acesta a fost locul unde a fost comisă crima. De altfel, în zonă a fost găsit și cuțitul cu care a fost înjunghiat copilul. 

Pe cărucior au fost găsite urme de sânge. Anchetatorii, coordonați de Procuratura din Perugia, încearcă să reconstituie faptele. plat. Nu este încă clar dacă bebelușul era deja mort când femeia l-a dus la supermarket sau încă trăia. Anchetatorii așteaptă concluziile medicului legist, care va stabili când și cum a murit micuțul. Carabinierii au vorbit cu martorii, care au povestit că femeia a intrat în supermarket cu fiul său, care era plin de sânge, în brațe. i "Ceea ce este sigur e că o tragedie a avut loc într-un orășel, care este de obicei foarte liniștit. Acum toți cetățenii sunt șocați", spus primarul din Po Bandino, Fausto Risini. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel