Românul ars a ajuns în Belgia. Bărbatul, plimbat printre spitale, are trei bacterii

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
ambulanta_belgia
ambulanta_belgia

Constîneațul cu arsuri grave a ajuns, azi, în Belgia cu un avion MApN. Românul care a fost plimbat printre spitale are trei bacterii, spun medicii din Belgia. Pacientul a suferit arsuri grave după ce a fost electrocutat la Constanța, iar ulterior a fost transportat la Iași cu elicopterul. De o săptămână aștepta să fie transferat în Belgia pentru a primi îngrijiri necesare.

Un avion al MApN l-a transportat pe pacientul român cu arsuri grave care necesită îngrijiri în Belgia. Acest lucru s-a întâmplat după opt zile în care bărbatul cu arsuri pe mai mult de 50% din suprafața corpului a stat în trei spitale din România, fără să primească îngrijire necesare iar un avion SMURD a trebuit să se întoarcă din drum după o defecțiune. Soția pacientului, Mihaela Ganea, a declarat prin ce a trecut joi și reacția la anunțul reîntoarcerii lui.

DSU i-a transmis soției pacientului, Mihaela Ganea, că transportul aerian va depinde de condițiile meteorologice de vineri dimineață. “M-au sunat de la DSU să-mi spune că domnul Arafat a vorbit la Ministerul Apărării Naționale. Se pare că va zbura un avion militar, cu mențiunea că suntem în funcție de vreme. Eu sper că vremea va ține cu noi și Dumnezeu va ține cu noi, și va ajunge acolo unde trebuie. Astăzi am făcut o criză de isterie în momentul în care mi s-a spus, pentru că am picat nervos. Nu m-am gândit o clipă că se poate întâmpla asta. Dimineață eram atât de entuziasmată că în sfârșit pleacă și o să ajungă. Eram aproape de ora 15.00 când știam că într-un fel sau altul sunt aproape de Belgia. Când m-au sunat să-mi spună că se întorc, m-a șocat. Nu există altă variantă. Am înțeles motivul. Problema este că am ajuns azi, după atâtea zile, în situația asta. Disperarea mea asta era”, a afirmat Mihaela Ganea.

Aceasta a precizat că personalul de la Spitalul Floreasca, care l-a preluat din nou pe pacient, i-a comunicat că analizele soțului, cele cu care a venit, sunt “ok”. „A fost intubat pe drum de către cei care au venit de la SMURD pentru comfortul lui, nu pentru că ar fi avut nevoie de medicație. Este în stare stabilă. Au făcut protocolul, i-au făcut analize”, a spus Mihaela Ganea.

Avionul care urma să ducă în Belgia pacientul din Constanța care a suferit arsuri grave s-a întors joi din drum. Zborul a fost anulat din cauza ninsorii, iar, astăzi, după ce în sfârșit a decolat spre Belgia, aeronava a suferit o defecțiune, iar piloții au hotărât să revină la București. Pacientul a suferit arsuri grave după ce a fost electrocutat la Constanța, iar ulterior a fost transportat la Iași cu elicopterul. De o săptămână aștepta să fie transferat în Belgia pentru a primi îngrijiri necesare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel