Românul cu arsuri grave pe 70% din corp, întors de urgență la spital după ce avionul s-a defectat în drum spre Belgia

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat cu arsuri grave aștepta de o săptămână să fie transferat în străinătate pentru tratament, mai are de așteptat până să ajungă la tratament,  în Belgia. Avionul medical pe care Ministerul Sănătății l-a pus la dispoziție, s-a depresurizat și a aterizat de urgență. Românul a fost dus de urgență înapoi la spital.  Angajatorul bărbatului a plătit deja un avans de 50.000 de euro spitalului din Belgia.

Pacientul cu arsuri grave pe 70% din suprafaţa corpului ar fi trebuie să fie transferat, joi dimineață, de la Iaşi către un spital privat din Belgia. Avionul s-a defectat însă pe drum, iar acesta a fost adus la Spitalul Floreasca din București.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, s-a electrocutat la locul de muncă, în Constanța. În urmă cu o săptămână a fost adus cu un elicopter SMURD la Iaşi, la Clinica de Arşi de la Spitalul Sfântul Spiridon, unde a primit îngrijiri medicale în secţia de Terapie Intensivă.

Potrivit soției bărbatului, avionul s-a depresurizat în zob și a necesitat aterizare de urgență.

Familia a fost cea care i-a găsit apoi un loc într-o clinică de profil din străinătate. Abia în urmă cu 2 zile, Ministerul Sănătăţii şi-a dat acordul de zbor pentru acest pacient, potrivit Știrile Pro Tv.

Clinica privată din Belgia a cerut plata în avans pentru o lună de zile. 

[citetse si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel