Românii din Spania întreabă, Ambasada României răspunde: Iată detaliile întâlnirii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

În această vineri, 8 mai, în intervalul 20.00-21.00, Ambasada României în Spania reia demersul demarat de când sediile consulare și al ambasadei au întrerupt programul cu publicul și ateaptă întrebările românilor din peninsla iberică într-o sesiune live, pe Facebook.

Sesiunea live de Întrebări & Răspunsuri cu atașata pe probleme de muncă și sociale din cadrul Ambasadei este relaă în această seară, de la ora 20.00.

„Temele de discuție se rezumă la probleme de muncă: măsuri de sprijin pe durata pandemiei Covid-19, șomaj, pensii, alocații etc“, se arată într-un anunț al amabasadei.

Pentru un dialog folositr, scrieți întrebările dumneavoastră în comentarii la momentul începerii sesiunii live pe Facebook (pe pagina Ambasadei) și atașatul pe probleme de muncă și sociale vă va răspunde.

„Atenție! Sesiunea de întrebări și răspunsuri presupune acordarea de consiliere celor care au neclarități. Ambasada nu se substituie autorităților competente în aplicarea legislației pe probleme de muncă și în materie socială“, adaăuga Ambasada României în spania într-un anunț pe pagina oficială de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel