Românii care s-au prezentat drept traci, la frontieră, acuzați de neglijență. Cei doi minori ai cuplului, luați cu forța în plasament

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Romanii care s-au prezentat drept traci, la frontiera Romaniei, acuzati de neglijenta
Romanii care s-au prezentat drept traci, la frontiera Romaniei, acuzati de neglijenta

Jandarmii au intervinit în localitatea Matnicu Mic de lângă Lugoj, unde doi soți s-au baricadat în casă. După ce vecinii au reclamat că minorii nu sunt bine îngrijiți și nu sunt înscriși la școală, Protecția Copilului a obținut o sentință judecătorească pentru luarea în plasament a celor doi copii ai cuplului.

 

Jandarmii au fost nevoiți să intervină ca Protecția Copilului să poată ajuta doi minori neglijați de familie. Cei doi părinți au amenințat forțele de ordine și au fost agresivi. Jandarmii au fost nevoiți să spargă ușa pentru a ajunge la copii. Toată operațiunea a durat două ore, informează Lugoj Info.

„Plecați! Nu sunteți bineveniți aici! Plecați! Cine ești, prietene? O să plătiți! Hai, lasă-mă! O să plătiți! Ați venit să-mi luați băieții mei, nu? Care-i scopul? Care? Care judecătorie, domnule? Nu există nimic, nu recunoaștem nimic!” se aude în înregistrare. 

citeste si: O familie s-a prezentat la Vama Nădlac spunând că e din Tracia și se întorc acasă. Un bărbat, imobilizat (VIDEO)

Potrivit vecinilor citați de Lugoj Info, cei doi părinți se consideră „traci” și și-ar fi pus copiii să doarmă într-un cort. Ei au devenit subiect de presă și în noiembrie, când au vrut să intre în România. Atunci, ei nu au recunoscut autoritățile vamale și au prezentat documente de identitate neoficiale, din care reieșea că sunt „traci”.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel