Un bărbat care participa la proteste a fost pus la pământ și băgat în dubă de jandarmi, la Constanța

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat care miercuri se afla la marșul anti-mască din orașul Constanța a fost pus la pământ și băgat în dubă de jandarmi. Aproximativ o sută de oameni participă la protest. Proteste se desfășoară și în alte orașe, dar prezența este destul de redusă.

Bărbatul care participa la protest a refuzat să se legitimeze la solicitarea unui jandarm și a fost scos din mulțime, a explicat Jandarmeria. Ceilalți participanți la protest s-au împotrivit și au încercat să-l apere pe bărbat.

„În scop preventiv, pe traseul de afluire dinspre strada Traian, unul dintre elementele de dispozitiv a încercat să comunice cu persoanele care veneau spre locul protestului, transmiţându-le câteva recomandări pentru participarea la proteste. Una dintre persoane a ignorat jandarmul. La solicitarea de a-şi declina identitatea, alte persoane au încercat să acorde sprijin persoanei legitimate. Persoana respectivă a fost extrasă din zonă în vederea stabilirii identităţii”, au explicat reprezentanții Jandarmeriei, citează Mediafax.

Proteste sunt miercuri și în alte orașe ale României. Totuși, la ora 19.00 prezența este destul de scăzută. În Capitală, de exemplu, zeci de persoane s-au strâns în Piața Universității, lângă Facultatea de Arhitectură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel