Români în mijlocul uraganului Grace, care mătură Mexicul: „Sper din suflet să nu fim în primejdie”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Români în mijlocul uraganului Grace, care mătură Mexicul  „Sper din suflet să nu fim în primejdie”
Români în mijlocul uraganului Grace, care mătură Mexicul „Sper din suflet să nu fim în primejdie”

O româncă, care se află în vacanță în în Mexic, a fost prinsă în mijlocul uraganului Grace, care a răvășit Caraibe și Haiti. Georgiana M. a povestit că vântul e atât de puternic, încât nu se poate sta în picioare.

Uraganul Grace care a răvășit Caraibe, inclusiv Haiti, a ajuns pe coasta de est a Mexicului. La Cancun, stațiune preferată și de români, au fost rafale de vânt de 120-140 de kilometri pe oră. Georgiana M., o româncă aflată în vacanță în Mexic, a povestit la Digi24 ce înseamnă să fii prins în mijlocul unui uragan.

„Sper din suflet să nu fim în primejdie. Furtuna tropicală anunțată ieri s-a transformat în uragan. Noi suntem chiar în buza oceanului. Sper să nu degenereze în ceva mai grav”, a spus ea, la Digi24. „Pregătirile au început aici încă de ieri, oamenii au început să pregătească toată zona, să strângă pernele, umbrelele, se aștepta furtuna tropicală. După care a început să bată vântul din ce în ce mai puternic, cu greu am ieșit la cină. Dimineață ne-au anunțat că speră să se îmbunătățească vremea spre seară”, a adăugat Merdariu. Ea a povestit că vântul e atât de puternic, încât nu se poate sta în picioare.

Autoritățile au avertizat că uraganul de categoria 1 va aduce ploi torențiale și sunt de așteptat inundații în zona de coastă. Pe mare, situația este și mai periculoasă, cu valuri de peste patru metri, chiar în zona de coastă, între continent și insulele din apropiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel