Româncă sechestrată și bătută în Franța. Poveste de dragoste cu final crunt

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Totul a început pe Internet, acolo unde Arnaud Le Hebel  a cunoscut o româncă de 23 de ani. Atunci, fata locuia în România. 

Arnaud Le Hebel, în vârstă de 30 de ani, locuia în Nantes. Francezul a venit de mai multe ori în România, la românca de 23 de ani. Ei aveau o relație. Totul a fost frumos până în ziua în care românca a decis să pună punct relației, decizie care nu a fost primită bine de bărbat. 

Contextul este unul grav: bărbatul avea 10 condamnări pentru fapte de violență. 

La câteva luni după despărțire, românca a cunoscut un corsican. La sfârșitul anului trecut, ea a plecat din România și a ajuns în Corsica. 

Răpită în drumul spre muncă

Tânăra, care credea că a scăpat de fostul iubit, s-a trezit c mașina blocată de o altă mașină. Ea mergea spre muncă, împreună cu cumnata sa. Din mașina care o blocase a coborât Arnaud Le Hebel, care a lovit-o pe cumnata sa și a luat-o, sub amenințarea unei puști de asalt, pe românca de 23 de ani, pe care a dus-o într-o casă din satul Porri, pe care o închiriase Arnaud de când ajunsese pe insulă. Românca a fost sechestrată și bătută timp de 11 ore. 

Fostul iubit s-a împușcat în cap

Arnaud Le Hebel a avut un complice, pe Thomas Perreux. Cel din urmă a fost prins de polițiști, iar apoi i-a condus spre casa în care era ținută românca. În momentul în care a fost încercuită casa, Arnaud Le Hebel s-a sinucis, s-a împușcat în cap cu arma pe care o amenințase pe româncă. 

Românca era în stare de șoc.

Thomas Perreux, în vârstă de 34 de ani, a a fost pus sub acuzare pentru complicitare la răpire, detenție, sechestrare arbitrară și participare la un grup infracțional. A fost plasat în detenție provizorie, iar ancheta continuă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel