Româncă, lovită pe o trecere de pietoni în Focșani. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un eveniment rutier s-a petrecut, duminică seară, pe Bulevardul Independenței din municipiul Focșani. Din primele date, o femeie a fost acroșată de un autoturism în timp ce se afla pe trecerea de pietoni.  

Șoferul mașinii nu a oprit ci și-a continuat drumul. Femeia rănită a fost preluată de o ambulanță. Polițiștii au demarat cercetările și caută autoturismul implicat în accident, scrie vrancea24.ro 

Un alt accident s-a produs, azi după amiază, în București, unde un șofer a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița. 

 

Un șofer a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița. Bărbatul a murit la spital

 

Bărbatul care a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița, de pe Podul Ciurel, a murit în Urgența Spitalului Universitar din București, relatează Mediafax.

Salvatorii din cadrul ISU București - Ilfov l-au scos pe bărbatul în vârstă de 35 de ani inconștient din râu și au început manevrele de resuscitare. El a fost dus la Spitalul Universitar București cu manevre în curs, însă, în ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a murit.

Mașina care a plonjat în râul Dâmbovița de pe Podul Ciurel era scufundată parțial, iar apa era adâncă de aproximativ un metru.

Pompierii care au intervenit nu au mai găsit alte persoane în mașină. La locul accidentul au ajuns pompierii din Grozăvești cu barca, SMURD și echipaj de scafandri.

Ieri, un accident rutier a avut loc la intrare pe autostrada A4, unde camion s-a răsturnat și a lovit un alt mastodont, care se deplasa pe sensul opus.

 

Accident la intrare pe A4. Un camion s-a răsturnat și a lovit un alt mastodont, care se deplasa pe sensul opus 

 

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 11 decembrie, pe autostrada A4, la intrarea din Agigea, unde a avut loc un accident rutier, transmite Mediafax.

Potrivit primelor informații, un camion s-a răsturnat și a rupt parapeții despărțitori ai autostrăzi,  lovind un alt autocamion care circula regulamentar din sens opus.

Unul dintre cele 2 autocamioane implicate a fost cuprins de flăcări. La fața locului au intervenit: Detașamentul Port cu 2 Autospeciale de Stingere cu Apă și spumă și un SMURD B, iar din cadrul Detașamentului Palas o automacara, un SMURD B, iar Detașamentul Fripis cu 1 echipaj de descarcerare.  Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel