Șofer, fără permis, prins după o urmărire ca-n filme în Craiova. Bărbatul a aterizat cu automobilul într-un gard

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Șofer român, fără permis, prins după o urmărire ca-n filme. Bărbatul a aterizat cu automobilul într-un gard
Șofer român, fără permis, prins după o urmărire ca-n filme. Bărbatul a aterizat cu automobilul într-un gard

Echipajul format din poliţişti din cadrul Secţiei 2 Politie Craiova şi un poliţist de la grupa canină, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe strada Calea Dunării, din Craiova, au observat, ieri seara, un autoturism care se deplasa în zigzag. La vederea autospecialei de poliţie, șoferul a mărit viteza de deplasare.

Un șofer fără permis a fost prins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după o urmărire ca-n filme în Craiova. Mașina se deplasa sinuos, astfel că polițiștii au încercat s-o oprească. Șoferul și-a continuat drumul, a lovit un gard, apoi a ieșit din mașină și a sărit gardul.

Poliţiştii din Craiova şi un poliţist de la grupa canină au observat un autoturism care se deplasa sinuos şi care, la vederea poliţiei, a mărit viteza de deplasare. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe mai multe străzi din Craiova.

Urmărirea s-a terminat la intersecția străzilor Arnota cu strada Corcova din Craiova, unde șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat cu autoturismul în gardul unui imobil, iar ulterior, pentru a-şi asigura scăparea, a sărit gardul, fiind prins în curtea imobilului respectiv.

 

Șoferul are 37 de ani și este din Craiova

 

Conform IPJ Dolj, șoferul are 37 de ani și este din Craiova. Acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, șoferul a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât şi recoltarea de probe biologice pentru alcoolemie. A fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În această dimineață, un alt accident grav a avut loc în Bacău. În coliziunea violentă, dintre o mașină și un camion, au decedat doi copii minori și tatăl lor. 

 

Doi copii și un adult au murit pe loc, într-un grav accident rutier. Mașina lor a fost lovită, violent, de un camion

 

Un grav accident s-a produs, duminică, pe o șosea din județul Bacău. O mașină a fost aruncată în afara drumului după ce a fost lovită de un camion. Doi copii și un adult au murit, iar un rănit este dus la spital, portivit Mediafax.

Accidentul s-a produs în comuna Filipești, sat Hârlești. Primele informații arată că o mașină a fost lovită de un camion și a „zburat” în afara drumului.

Conform ISU Bacău, din mașină au fost scoase patru persoane. Doi copii și un adult au murit, iar un o altă persoană rănită  grav, dar cu semne vitale, este transportat la UPU Bacău.  Unul dintre micuți avea doar o lună, iar celălalt - 3 ani. Cealaltă victimă este un tânăr de 23 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel