Româncă, găsită înghețată, după ce a plecat de acasă să lucreze via

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O femeie de 83 de ani din Panciu a fost găsită în stare de hipotermie, luni seara, după ce a plecat de acasă de dimineaţă pentru a lucra la vie, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Luni seara, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Panciu au fost solicitaţi să intervină pentru găsirea unei femei în vârsta de 83 de ani, din localitate. În jurul orei 19,45, o rudă a acesteia din judeţul Prahova a sesizat telefonic Poliţia Oraş Panciu despre faptul că femeia ar fi plecat în jurul orei 08,00 la un teren cultivat cu viţă de vie pe care îl deţine în extravilanul oraşului. În urma sesizării, poliţiştii de ordine publică, sprijiniţi de o rudă a femeii, au demarat de urgenţă căutările în zona indicată de apelant", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, femeia a fost găsită în circa jumătate de oră, în stare de hipotermie, căzută între rândurile de viţă de vie în apropierea terenului deţinut de aceasta, la aproximativ trei kilometri de locuinţă. Femeia a fost transportată la spital cu autospeciala de poliţie, întrucât aceasta nu comunica, iar temperatura corporală era foarte scăzută, fiind preluată din curtea unităţii spitaliceşti de către echipajul medical alertat între timp de forţele de ordine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel