Românca, găsită împușcată în cap, era ofițer de Poliție. Tânăra s-ar fi sinucis, chiar de ziua ei, cu arma din dotare, din gelozie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Apar informații de ultimă oră în cazul tinerei de 29 de ani, găsită noaptea trecută, într-un apartament din Brașov, împușcată în cap. Potrivit surselor Antena 3, femeia era ofițer de poliție și și-ar fi luat zilele folosind arma din dotare.

 

 

Femeia, ofițer de poliție în cadrul IPJ Brașov, în timp ce se afla la domiciliu, s-a împușcat în cap cu arma din dotare, un pistol Carpați, chiar în ziua în care împlinise 29 de ani. Cei care au alertat autoritățile au fost tatăl și soțul femeii.

Tânăra a fost încadrată în Politie la data de 01.07.2016, cu gradul de agent de politie și repartizata la IPJ Brașov, fiind numită în funcția de ajutor șef post la Postul de Politie Comunala Bod.

Tânără româncă, găsită împușcată în cap, chiar de ziua ei de naștere. Medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea ei

În perioada 2019 -2021 si-a desfășurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane, linia de muncă  secretariat, documente clasificate și arhivă.  La data de 01.03.2021, în urma concursului susținut, a fost trecută în corpul ofițerilor de politie, cu gradul profesional de subinspector de politie și numită în funcția de ofițer la Biroul de Analiza și Prevenire a Criminalității. Ultima testarea psihologica a fost efectuata în luna ianuarie 2021, scrie Antena3.ro

 

Victima a lăsat și un bilet de adio

 

În locuință a fost găsit și un bilet de adio, lăsat de victimă. Se pare că motivul ar fi fost gelozia. Soțul tinerei este și el polițist, în cadrul SICE Brașov.  Anchetatorii continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului.

O tânără în vârstă de 29 de ani a fost găsită împuşcată în cap, în noaptea de joi spre vineri, într-un bloc din Braşov. Totul a ieşit la iveală în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului au ajuns polițiștii și un echipaj SMURD de Terapie Intensivă. Victima prezenta o plagă împuşcată în tâmplă, astfel că a murit pe loc. O echipă formată din criminaliști, sub coordonarea unui procuror, au efectuat cercetări la fața locului și au adunat probe. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel