Tânără româncă, găsită împușcată în cap, chiar de ziua ei de naștere. Medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea ei

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
foto ILUSTRATIV
foto ILUSTRATIV

O tânără, în vârsta de 28 de ani, a fost găsită împuşcată în cap azi-noapte, într-un bloc din Brașov. Anchetatorii au ajuns la fața locului în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la Poliţie şi SMURD. „O persoana de sex in feminin în vârstă de 28 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viata. Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Aceasta a fost declarată decedată, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Potrivit Antena 3, tânăra a fost găsită decedată chiar de ziua ei de naștere.

Momentan, oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a afla cu certitudine cum s-a întâmplat această tragedie, dar și cine a recurs la un astfel de gest necugetat, scrie  newsbv.ro.

Specialiștii în criminalistică și un procuror au efectuat cercetări la fața locului. Anchetatorii nu s-au pronunțat până în acest moment dacă dacă femeia s-a sinucis sau dacă a fost omorâtă.

Un caz similar a avut loc pe 23 decembrie, în Vânju Mare, județul Mehedinți, unde o româncă, în vârstă de 43 de ani, a fost împușcată mortal în cap, în fața unui magazin.

 

Româncă, executată în stil mafiot de fostul soţ, un italian: Loredana, împușcată mortal în cap cu o armă interzisă în România

 

O româncă a fost împușcată, în plină stradă, în localitatea Vânju Mare, judeţul Mehedinţi, de fostul soț, un italian, care a încercat apoi  să se sinucidă. O româncă, în vârstă de 43 de ani, a fost împușcată mortal în cap, în această dimineață, în fața unui magazin din Vânju Mare, județul Mehedinți.

Crima a avut loc în fața unui magazin central din oraș. Claudio Mereu, italianul de 73 de ani din Sardinia, fusese căsătorit cu Loredana patru ani.  După o perioadă în care relația părea să funcționeze, la patru ani de la căsătorie, în 2020, Loredana a intentat divorț din cauză că bărbatul avea crize de gelozie și o amenința  cu moartea. Românca s-a întors în România, unde și-a refăcut viața și, împreună cu actualul iubit, avea o firmă de pompe funebre.  În luna iunie, Loredana a cerut protecţia Poliţiei, după ce Claudio o terorizase: a urmărit-o, a vânat-o, iar femeia a avut ordin de protecţie până acum două săptămâni.

În noiembrie, cu câteva zile înainte de expirarea ordinului de protecţie, bărbatul a venit în România. Avea un singur plan. A aterizat pe Otopeni și a mers direct la Vânju Mare, unde femeia se mutase de frica lui. Astăzi, Claudio a intrat în magazinul de pompe funebre pe care Loredana îl avea cu actualul iubit și a început să tragă.

Italianul i-a pus pistolul la tâmplă și a împușcat-o pe Loredana în cap cu un pistol Bereta, o armă interzisă în România cu glonț letal, iar apoi și-a tras mai multe gloanțe în piept, în încercarea de a se sinucide.  Italianul, în vârstă de 73 de ani, a fost operat de urgenţă, dar are şanse minime de supravieţuire. Loredana avea trei copii. Unul dintr-o relație anterioară și doi împreună cu cel care i-a devenit călău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel