Ea este românca executată în stil mafiot de fostul soţ, un italian: Loredana, împușcată mortal în cap cu o armă interzisă în România

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă a fost împușcată joi, în plină stradă, în localitatea Vânju Mare, judeţul Mehedinţi, de fostul soț, un italian, care a încercat apoi  să se sinucidă. 

O româncă, în vârstă de 43 de ani, a fost împușcată mortal în cap, în această dimineață, în fața unui magazin din Vânju Mare, județul Mehedinți.

Crima a avut loc în fața unui magazin central din oraș. Claudio Mereu, italianul de 73 de ani din Sardinia, fusese căsătorit cu Loredana patru ani. S-au despărțit anul trecut și de atunci bărbatul o amenințase în continuu. Bărbatul nu a putut accepta ideea separării și a venit după ea în România.

Ea este românca executată în stradă de fostul soţ italian

 

După o perioadă în care relația părea să funcționeze, la patru ani de la căsătorie, în 2020, Loredana a intentat divorț din cauză că bărbatul avea crize de gelozie și o amenința  cu moartea.

Loredana a părăsit peninsula și s-a întors în România, unde și-a refăcut viața și, împreună cu actualul iubit, avea o firmă de pompe funebre.  În luna iunie, Loredana a cerut protecţia Poliţiei, după ce Claudio o terorizase: a urmărit-o, a vânat-o, iar femeia a avut ordin de protecţie până acum două săptămâni.

În noiembrie, cu câteva zile înainte de expirarea ordinului de protecţie, bărbatul a venit în România. Avea un singur plan. A aterizat pe Otopeni și a mers direct la Vânju Mare, unde femeia se mutase de frica lui.

Astăzi, Claudio a intrat în magazinul de pompe funebre pe care Loredana îl avea cu actualul iubit și a început să tragă.

Loredana, împușcată mortal în cap cu o armă interzisă în România

 

Italianul i-a pus pistolul la tâmplă și a împușcat-o pe Loredana în cap cu un pistol Bereta, o armă interzisă în România cu glonț letal, iar apoi și-a tras mai multe gloanțe în piept, în încercarea de a se sinucide. Poliţiştii vor să afle acum dacă individul, cetăţean italian, deţinea arma legal sau a adus-o ilegal la noi în ţară.

La fața locului, a ajuns și un echipaj de poliție, dar și un echipaj SMURD și unul de ambulanță. „Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, menționează IPJ Mehedinți.

Italianul, în vârstă de 73 de ani, a fost operat de urgenţă, dar are şanse minime de supravieţuire.

Loredana avea trei copii. Unul dintr-o relație anterioară și doi împreună cu cel care i-a devenit călău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel