Româncă dispărută în Austria. Mesajul disperat al familiei. VIDEO

Bianca Ştefan |
Data publicării:

Românca Fabian Ioana Neli a dispărut în Linz, Austria. La 6 luni de la dispariția sa, familia a postat pe rețelele sociale un mesaj de disperare. 

O româncă a dispărut fără urmă în Austria. Fabian Ioana Neli a plecat până la biserică și nu s-a mai întors. Sora acesteia îi roagă pe toți cei care îi pot da un indiciu despre dispariția româncei să o ajute. 

''Dacă au auzit ceva de sora mea, Fabian Ioana Neli, să mă ajute, să îmi dea un indiciu, ceva, să o găsesc. În data de 8.11.2017, la ora 11 dimineața a venit la mine acasă, și-a făcut o cafea, a fumat o țigare, și-a lăsat geanta cu toate documentele, după care a plecat și mi-a zis că se duce până în centru la biserică. Mi-a zis să nu arunc cana de cafea. Nu s-a mai întors. După jumătate de oră am plecat să o caut, nu am mai găsit-o. Am mers la poliție să declar dispariția. Seara m-a sunat un număr privat să mă întrebe dacă sunt Ilinca Nuți, i-am zis că da, mi-a zis că e de la poliție și că a văzut-o pe sora mea în apă, ba nu, în altă parte. Dimineața mi-au venit doi polițiști îmbrăcați civili, m-au întrebat dacă aceea e poza pe care am întrebat-o eu la poliție, le-am zis că da. I-au umblat în geantă, i-au luat cheile de la apartament să meargă să ia probe. Au luat cheile și au plecat, nu au vrut să merg și eu cu ei....După 10 zile, m-am prezentat la secția de poliție să iau cheile. Nu mi-a nimeni niciun răspuns, nu mi-a zis nimeni nimic de ea.'', sunt cuvintele de disperare ale româncei dispărute în Austria. 

VEZI ÎNTREGUL VIDEO AICI

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel