Româncă din Italia, dragoste cu năbădăi cu un macedonean: prietenii săi, bătaie în stradă cu prietenii fostului iubit

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O ceartă aprinsă între două grupuri de prieteni, stinsă prin intervenția promptă a polițiștilor, la Putignano (Pisa). Acesta este finalul poveștii de iubire dintre o româncă și un macedonean. Prietenii celor 2 s-au luat la bătaie într-o parcare. Unii dintre ei au ajuns la închisoare. 

Intervenție cu puțin timp înainte de ora 13.00, duminică, 13 noiembrie, a unei patrule a Brigăzii volante a poliției de stat în parcarea publică din Via di Putignano, unde unii locuitori au semnalat o ceartă aprinsă între două grupuri de cetățeni non-italieni.

Ofițerii ajunși la fața locului au restabilit calmul și au identificat părțile. Conform celor reconstituite, a fost vorba de o ceartă între un grup de cetățeni români și un grup de cetățeni macedoneni, care s-au certat aprins între ei din cauza sfârșitului unei relații amoroase dintre un cetățean macedonean și o româncă, sfârșit care, evident, nu a fost lipsit de durere și în care au fost implicați și prieteni compatrioți ai celor doi.

Printre cei identificați se numără un macedonean de 36 de ani, care, în urma verificărilor în baza de date, era căutat pentru că era destinatarul unei ordonanțe de reținere cu suspendare, emisă de Biroul de Executări Penale din cadrul Procuraturii din Pisa, în urma unei condamnări pentru infracțiunea de evaziune, potrivit Pisa Today.

Italia. Povestea de iubire a unei românce, sfârșită cu pumni și bătăi

 

De asemenea, a fost identificat un cetățean român în vârstă de 31 de ani, care urma să fie percheziționat deoarece era destinatarul unei ordonanțe de reținere cu suspendare, emisă tot de Biroul de Executare Penală din cadrul Parchetului din Pisa, ca urmare a unei condamnări pentru încălcarea unei măsuri de prevenire.

Ambii au fost însoțiți la sediul poliției pentru formalitățile privind notificarea actelor judiciare, care suspendă provizoriu pedeapsa până la eventuala solicitare a unor măsuri alternative.

Ceilalți coinculpați au fost informați cu privire la drepturile lor și li s-a cerut să părăsească locul faptei. Intervenția ambulanței nu a fost necesară, deoarece, din fericire, raportarea la timp a locuitorilor a permis poliției să intervină la fel de prompt și să împiedice escaladarea situației.

Citește mai departe:

Val de nemulțumiri în Italia, după ce alocația pentru un singur copil a fost tăiată pentru familiile monoparentale

 

Din ce în ce mai mulți părinți singuri raportează o reducere a alocației pentru un singur copil din cauza unei erori în procedura de plată. Așa cum este scrisă norma, creșterea pentru cei care lucrează este valabilă doar pentru familiile biparentale, nu și pentru părinții singuri.

Alocația unică a fost redusă pentru familiile monoparentale. Oricare ar fi cazul, de la persoane singure la văduvi.

În ultimele săptămâni, tot mai multe persoane care beneficiază de măsura de susținere a veniturilor celor cu copii în întreținere s-au trezit cu un avertisment din partea Agenției de asigurări sociale: pentru familiile monoparentale, majorarea nu există din cauza unei erori la completarea cererilor. Prin urmare, în perioada martie 2022-octombrie 2022 - pentru cei care au solicitat sprijin din prima zi - alocațiile au fost majorate cu 30 de euro pe lună.

Vezi continuarea AICI.

 

--------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel