Româncă din Germania, APEL disperat după ce i-a murit copilul de un an: "Nu ne lasă să îl jelim. Știți ce e în sufletul nostru?

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă din Germania face un apel disperat pe Facebook, după ce i-a murit copilul de un an. "Nu ne lasă să îl aducem acasă, să îl jelim", scrie femeia, care povestește pe larg drama prin care trece împreună cu soțul său. 

"Am plecat într-o țară străină cu speranță pentru că statul român nu ne-a dat nicio șansă, nici măcar nu au fost în stare să îi depisteze boala mai din timp, poate îl puteam ajuta mai mult, poate acum puiul meu mic și bun era lângă noi.

Și acum nu putem să ni-l aducem acasă și nu ne lasă nici măcar să ni-l ducem la groapă și să ni-l jelim.

Mi-l plimbă prin toată Germania ca să poată fi găsită o cale de a-i fi adus acasă trupul, iar nouă ni se spune că trebuie să stăm în carantină instituționalizată 14 zile și să-l îngroape altcineva sau să stea aruncat într-o morgă până ieșim noi din carantină.

A fost un copil de 1 an si 2 luni, nici macar nu-l visez de când s-a dus, poate nici nu ne mai găsește, câtă inima să ai să nu lași parintele să-si ducă copilul la groapă?

Adică toți care au chef pot să iasă de ori vor pe stradă cu căcatul ăla de hartie si pe noi nu ne lasa sa venim ca ne baga in carantina?
Bai cacatilor, voi astia care faceti ordonantele si legile astea, mie mi-a murit copilul si am plecat cu el ca voi nu faceti nimic in tara aia pt sanatate. Nu vin din vacanta, nu vin nici macar de la lucru, vin sa imi duc copilul de 1 an la cimitir.

Ori ne lăsați să venim și pe urma puteti sa ne faceti ce vreti voi, ori nu stiu ce nu va fac. Stiti voi ce e in sufletul nostru? Faceti bine si nu ne luati dreptul de a fi langa bebelusul nostru pt ultima data, ca va garantez și va promit că pt copilul meu fac orice si nu vă va fi bine nici vouă.

Chiar atat de inumani sunteti? Voi stiti ce inseamana sa va moara un copil de 1 an in brate, un copil pt care am mutat muntii din loc sa traiasca?

Lasati-ne sa venim acasă cu copilul, sa ni-l inmormantam crestineste si pe urma puteti sa ne faceti ce vreti. Mai mult nu cerem.
Si nu vreau sa ne scrie nimeni nici condoleante, nici sa fim tari, nici nimic. De data asta vreau ceva concret. Ca de aia s-a ales praful de tot ca stam cu mana in san si doar dam din gura", este mesajul postat de Luciana Pârvan pe Facebook.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel