Româncă de doar 21 de ani, moartă în Italia: „Boala a fost mai puternică decât voința Dianei de a trăi”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Româncă de doar 21 de ani, moartă în Italia: „Boala a fost mai puternică decât voința Dianei de a trăi”
Româncă de doar 21 de ani, moartă în Italia: „Boala a fost mai puternică decât voința Dianei de a trăi”

Diana, o tânără româncă de numai 21 de ani, a murit, ieri, în Marcellina, provincia Roma, Italia.

Diana locuia de mai mulți ani cu familia ei în Marcellina. 

„Boala a fost mai puternică decât voința Dianei de a trăi”, spun vecinii, în lacrimi.

Leontina Ionescu, un reprezentant al comunității românești din Marcellina, a scris o postare pe pagina de Facebook în care a anunțat vestea tristă.

„Comunitatea românească din Marcellina a pierdut o fată tânără și frumoasă pe nume Diana, de doar 21 de ani. Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care m-au sunat (cetățeni italieni și români) pentru a întreba dacă pot ajuta familia acestei frumoase fete în vreun fel. Mulțumesc! Pot să vă anunț că, la magazinul alimentar (în fața FARMACE ROSSETTI), veți găsi o cutie unde puteți lăsa o sumă de bani care apoi va fi dată familiei... Multumesc. Multumesc. Drum bun, îngeraș mic. Îmbrățișări mari pentru familia ta”, a transmis Leontina Ionescu.

Înmormântarea Dianei a avut loc astăzi în Biserica Ortodoxă din Marcellina.

 

Româncă de 19 ani, moartă într-un microbuz

 

O altă tânără româncă, în vârstă de 19 ani, a murit, tot ieri, într-un accident mortal pe A4, la Roncade, în direcția Trieste, Italia. Potrivit presei din Italia, accidentul mortal s-a întâmplat la 4.30 dimineața, la kilometrul 407. Un bărbat a fost grav rănit. Tânăra care călătorea cu el, în vârstă de 19 ani, și-a pierdut viața. Amândoi sunt români. 

Microbuzul cu plăcuță de înmatriculare românească s-a ciocnit cu un camion din Slovenia care era oprit de-a lungul autostrăzii. O tânără româncă, A.F.M, în vârstă de 19 ani, a murit pe loc, în timp ce un tânăr român de 26 de ani, șoferul vehiculului, V.I.L., a fost grav rănit și a fost transferat la spitalul Angelo din Mestre. 

Poliția rutieră, ambulanța, pompierii, personalul Autovie Venete și vehiculele de urgență au fost la fața locului. Șoferul camionului a fost nevătămat. El transporta hârtie uzată, în timp ce microbuzul avea o încărcătură de componente metalice.

Pentru a permite sosirea ajutorului, banda de conducere și banda rapidă au fost închise în apropierea accidentului, în timp ce vehiculele puteau continua să circule pe a treia bandă. Pompierii au securizat vehiculele și i-au extras pe cei doi români din microbuz folosind foarfece și retractoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel