Italia. Microbuz cu români, accident cumplit pe A4. O conațională de 19 ani a murit pe loc

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. MICROBUZ cu ROMÂNI, ACCIDENT CUMPLIT pe A4. O conațională de 19 ani a MURIT pe loc. FOTO: captură veneziatoday.it
Italia. MICROBUZ cu ROMÂNI, ACCIDENT CUMPLIT pe A4. O conațională de 19 ani a MURIT pe loc. FOTO: captură veneziatoday.it

Un microbuz în care se aflau doi români a fost implicat într-un accident mortal în această dimineață, pe A4, la Roncade, în direcția Trieste, Italia.

Potrivit presei din Italia, accidentul mortal s-a întâmplat la 4.30 dimineața, la kilometrul 407. Un bărbat a fost grav rănit. Tânăra care călătorea cu el, în vârstă de 19 ani, și-a pierdut viața. Amândoi sunt români.

Citește și Imagini de coșmar. Cinci români MORȚI într-un accident de microbuz în Ungaria, pe autostrada M1

Microbuzul cu plăcuță de înmatriculare românească s-a ciocnit cu un camion din Slovenia care era oprit de-a lungul autostrăzii. O tânără româncă, A.F.M, în vârstă de 19 ani, a murit pe loc, în timp ce un tânăr român de 26 de ani, șoferul vehiculului, V.I.L., a fost grav rănit și a fost transferat la spitalul Angelo din Mestre. 

 

Șoferul camionului, nevătămat

 

Poliția rutieră, ambulanța, pompierii, personalul Autovie Venete și vehiculele de urgență au fost la fața locului. Șoferul camionului a fost nevătămat. El transporta hârtie uzată, în timp ce microbuzul avea o încărcătură de componente metalice.

Pentru a permite sosirea ajutorului, banda de conducere și banda rapidă au fost închise în apropierea accidentului, în timp ce vehiculele puteau continua să circule pe a treia bandă. Pompierii au securizat vehiculele și i-au extras pe cei doi români din microbuz folosind foarfece și retractoare.

Citește și Mărturiile românilor care veneau din Spania în microbuzul implicat în accident: „A stat să vorbească la telefon, aşa ştiu şoferii ăştia”

Nu au existat cozi și nu a fost necesar să se închidă autostrada. Situația a revenit la normal în jurul orei 07:00, când carosabilul a fost complet curățat de resturi și de încărcătura vehiculelor care au ajuns pe drum.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel