Româncă bătută până la MOARTE de soț: Avea creierul inundat cu sânge

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
femeie_ucisa_in_bataie_de_sot_vaslui
femeie_ucisa_in_bataie_de_sot_vaslui

O femeie de 44 de ani a fost bătută de către soț, care a lăsat-o în agonie și a adormit lângă ea. Aceasta a ajuns la spitalul din Iași pe 30 noiembrie, dar în câteva zile, pe 9 decembrie, a murit, din cauza loviturilor puternice.

 

Evenimentul a avut loc în satul Docani, comuna Vinderei, județul Vaslui. Chirurgii de la Clinica de Neurochirurgie din Iași au  descoperit că pacienta avea hematoame din cauza unor lovituri la cap. Femeia avea și Covid-19, dar moartea acesteia a survenit la câteva zile de la operație, din cauza hematoamelor formate de la bătăile în cap.

Reprezentanții spitalului au sesizat IPJ Vaslui, printr-o adresă trimisă pe 10 decembrie, că femeia a murit din cauza bătăilor administrate și nu de Covid, deși era infectată și cu SARS-CoV-2. Poliția a deschis în acest caz două dosare penale, unul de violență în familie și altul pentru ucidere din culpă, în care se fac cercetări. Suspectul din ambele dosare este soțul femeii, care se află în carantină acasă, în satul Docani, comuna Vinderei. Cei doi erau căsătoriți de un an, scrie vremeanoua.ro

Totul a început pe 30 noiembrie, când femeia, Constanța Borcea, de 44 de ani, care avea grijă și de o bătrână din sat, s-a dus cu soțul la bătrână acasă. Noaptea, fata bătrânei a auzit horcăituri din camera unde dormeau soții Borcea. A intrat în cameră și l-a găsit pe soț dormind, iar la spatele lui soția acestuia avea spume la gură. A încercat să-l trezească pe Aurel Borcea, dar acesta era mahmur și atunci femeia a chemat Ambulanța. Constanța Borcea a ajuns  la Iași, la Spitalul de Neurochirurgie, trimisă direct de la spitalul Bârlad. La Iași, unde i s-a făcut și testul pentru Covid-19, aceasta a fost depistată pozitiv. Medicii au constatat în urma investigațiilor, că femeia avea creierul inundat cu sânge, în urma unor hematoame mai vechi, din cauza bătăilor primite de la soț. Pe 9 decembrie, Constanța Borcea a decedat la Iași, iar Aurel Borcea s-a ales cu două dosare penale. Aurel Borcea este acum în carantină și nu are voie să părăsească locuința. Poliția îl păzește ca suspectul să nu iasă și să infecteze comunitatea din Docani. După ce acesta va sta în carantină 14 zile, va fi audiat și cercetat pentru faptele sale. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel