Italia. Româncă, înjunghiată de soţ. Găsită de carabinieri într-o baltă de sânge

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
cutit_scandal
cutit_scandal

O ceartă între doi foşti soţi români s-a transformat într-un scandal sângeros. Orbit de gelozie, românul de 45 de ani a luat un cuţit pe care l-a înfipt în gatul soţiei.

 

Carabinierii din Castelnuovo di Porto au intervenit, în această seară, la Ponte Storto, pentru a aplana un conflict izbucnit între doi soţi români. Ajunși la fața locului, militarii au găsit o femeie de origine română într-o baltă de sânge. Imediat au chemat o ambulanţă şi femeia a fost dusă de urgenţă la spital. 

Carabinierii au stabilit că fostul soț al victimei, un cetățean român în vârstă de 45 de ani, nu a putut accepta despărțirea de femeia care, între timp, începuse o viaţă nouă. Fostul soţ nu era de acord cu despărţirea, de aceea a așteptat-o pe stradă lângă noua ei casă. La vederea fostei soţii, bărbatul a atacat-o brusc cu un pumnal, rănind-o în gât, după care a fugit de la locul crimei, scrie terzobinario.it. Imediat, românul violent a fost urmărit și arestat. Acesta este acuzat de tentativă de crimă, răni și maltratare şi violenţă domestică.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel