Româncă, bătută de fostul soț, care a încălcat ordinul de protecţie provizorie. Bărbatul a pătruns în casa femeii și a agresat-o

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat din Ţifeşti a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce ar fi încălcat ordinul de protecţie provizorie şi ar fi pătruns în locuinţa fostei soţii pe care ar fi agresat-o, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„La data de 8 noiembrie, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu au intervenit la o sesizare de violenţă în familie. În acest caz, anterior, la data de 5 noiembrie poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, ordin pe care bărbatul de 49 de ani l-ar fi încălcat în data de 8 noiembrie, în jurul orei 16,30, când ar fi pătruns în locuinţa fostei soţii, o femeie de 45 de ani, din comuna Ţifeşti, pe care ar fi agresat-o”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vrancea.

Poliţiştii l-au identificat şi reţinut pentru o perioadă de 24 de ore pentru violenţă în familie şi încălcarea ordinului de protecţie provizoriu, potrivit Agerpres. În cursul zilei de joi, bărbatul va fi prezentat Judecătoriei Panciu cu propunere de arestare preventivă.

Cazurile de violentă domestică sunt în creștere în România. Zeci de femei ajung la urgență, după ce sunt bătute fără milă de partenerii lor. Spre exemplu, în luna octombrie, o altă româncă din județul Alba a fost bătută crunt de concubin

 

Româncă, bătută crunt de concubin. Bărbatul i-a amenințat cu moartea și pe frații săi

 

Un bărbat din Dăroaia, județul Alba, s-a ales cu dosar penal, după ce și-a bătut concubina, apoi și-ar fi amenințat, cu moartea, membrii familiei. Polițiștii din Abrud au emis ordin de protecție. 

Conflictul a fost reclamat la Poliție duminică, 3 octombrie 2021, de către o femeie, de 34 de ani, din localitatea Dăroaia. Aceasta a spus că a fost lovită de către concubin. Polițiștii au constat că bărbatul, în vârstă de 33 de ani, pe fondul consumului de alcool și în urma unor discuții în contradictoriu avute cu femeia, ar fi lovit-o, cu palmele, peste față.

Ulterior, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul fraților săi și le-ar fi adresat amenințări cu moartea. În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție  provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, scrie alba24.ro. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie și amenințare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel