Româncă atacată și mutilată de patru câini rottweiler

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
femeie_atacata_de_caini
femeie_atacata_de_caini

O femeie a fost sfâşiată de patru câini Rottweiler care au ieşit dintr-o curte, după ce stăpâna lor a deschis poarta pentru a putea intra cu maşina să o parcheze.

Chiar dacă mai multe persoane au sărit în ajutorul femeii, animalele s-au lăsat cu greu înduplecate. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, starea ei fiind extrem de gravă. Pentru neglijenţa de care a dat dovadă, stăpâna câinilor poate primi închisoare între 6 luni și 3 ani sau amendă penală.

Pe imaginile filmate de un martor se vede cum femeia este mușcată și târâtă pe stradă de câinii agresivi. La un moment dat, trei persone, printre care și proprietara animalelor, intervin și reușesc cu greu să-i îndepărteze pe cei patru rottweileri.

Din păcate, victima fusese deja mușcată și mutilată. Femeia de 64 de ani a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, cu plăgi multiple la nivelul mâinilor și picioarelor. Este în stare critică.

Câinii au ieșit din curte și au atacat femeia pe stradă

 

Atacul a avut loc în jurul amiezii, pe strada Decebal din cartierul sucevean Ițcani. Cei patru câini au ieșit din curte când proprietara a ajuns acasă și a deschis porțile pentru a intra cu mașina în interior.

Potrivit poliţiştilor, atacul s-a produs pe fondul neglijenței posesoarei celor patru câini. Oamenii din zonă susţin că au mai depus sesizări privind cei patru câini agresivi, dar până acum nu s-au luat măsuri, potrivit Știrile TVR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel