Româncă, arestată în Spania. Avea opt mandate de arestare pe numele său și folosea trei identități diferite

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă a fost arestată de polițiștii din orașul spaniol Alicante, după ce oamenii legii au descoperit că avea emise pe numele său nu mai puțin de opt mandate de arestare.  

O româncă în vârstă de 33 de ani, care avea pe numele ei opt mandate de arestare în Spania, a fost reținută de polițiștii din Alicante. 

Potrivit publicației locale 20minutos, când a fost reținută, s-a descoperit că erau deja pe numele femeii existau opt mandate de căutare și arestare, unele datând de câțiva ani în urmă.

Opt mandate de arestare, toate pe teritoriul Spaniei

 

Potrivit unui comunicat publicat de autorități, cele opt mandate au fost emise de instanțele din diferite orașe din țară și toate pentru infracțiuni împotriva proprietății.

De asemenea, a ieșit la iveală că femeia folosea trei pseudonime diferite pentru a-și ascunde identitatea în timp ce comitea infracțiunile. Ea fusese deja arestată în 20 de ocazii anterioare.

Românca arestată era căutată de organele judiciare din orașele spaniole Marbella, Santander, Teruel, Alcoy (2), Torrevieja (2) și Benidorm.

Cauzele au fost legate de infracțiuni comise în anii 2017, 2019, 2020 și 2021.

Bodyguard român în Spania, închis după ce a bătut doi frați

 

Un alt român a fost condamnat la închisoare zilele trecute în Spania, după ce a bătut doi frați.

Portarul unui club de noapte din Cala d'Or a fost condamnat la zece luni de închisoare pentru că a bătut doi frați în fața clubului în octombrie 2018. Inculpatul, de naționalitate română, a recunoscut faptele în fața judecătorului penal numărul 1 din Palma. Parchetul a cerut inițial patru ani de închisoare pentru inculpat, asistat de avocatul Antoni Tugores Ramis. Cele două părți vătămate, care au suferit leziuni de diferite importanțe, vor fi despăgubite de compania de asigurări a unității cu suma de 5.500 de euro.

Incidentul a avut loc la primele ore ale zilei de 14 octombrie 2018. Inculpatul lucra ca portar la o discotecă din Cala d'Or. Una dintre victime se pregătea să părăsească localul cu o băutură în mână. Acuzatul i-a cerut să nu facă acest lucru și în acel moment a început o ceartă care s-a terminat cu muncitorul lovindu-l pe băiat, care a suferit răni grave la nivelul feței, inclusiv un nas spart, și a avut nevoie de două luni pentru a se recupera. Fratele bărbatului rănit i-a sărit în ajutor și a primit și el mai multe lovituri pe tot corpul. Agresorul, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat de Garda Civilă la scurt timp după aceea și eliberat câteva ore mai târziu.

În această joi, în fața unui tribunal din Palma, el a pledat vinovat pentru o dublă infracțiune de vătămare corporală și a acceptat zece luni de închisoare, pe care nu le va executa, deoarece pedeapsa a fost suspendată. De asemenea, nu va plăti nici despăgubirile cerute de procuratură în numele victimelor, întrucât polița de asigurare încheiată de discoteca unde lucra se va ocupa de acestea. Magistratul a pronunțat sentința "in voce" la fața locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel