Român răpit în Libia de persoane înarmate-update

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
terorist
terorist

Patru ingineri, dintre care un român, au fost răpiți sâmbătă în Libia de persoane înarmate, scrie presa din această țară. Ei lucrau pentru o companie care extrage petrol.

Update: Cel puţin două persoane, una dintre ele fiind un inginer român, au fost răpite sâmbătă de o miliţie libiană într-un atac asupra perimetrului Sharara, care face parte din câmpul petrolifer Murzuk, au declarat pentru EFE surse de securitate.

Atacul a avut loc la prima oră a dimineţii la unul dintre posturile de control pe unde se face accesul la câmpul petrolifer, unul dintre cele mai importante din sudul Libiei, au explicat pentru EFE sursele citate. La rândul lor, reprezentanţi ai câmpului petrolifer, citaţi de presa libiană, au declarat că 'atacatorii au răpit patru persoane, dar câteva ore mai târziu au eliberat două dintre ele. Una (dintre persoanele răpite) este un inginer român', au menţionat aceştia.

-------

Știrea inițială:

Patru ingineri, dintre care un român, au fost răpiți sâmbătă în Libia de persoane înarmate, scrie presa din această țară. Ei lucrau pentru o companie care extrage petrol.

Inginerii au fost duși într-o zonă necunoscută. Libyanexpress scrie că doi dintre ingineri au fost deja eliberați, în timp ce alți doi rămân în captivitate. În articolul din sursa citată nu sunt și alte detalii.

Autoritățile din România nu au făcut niciun anunț vizavi de acest subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel