Român, păcălit pe Facebook de o tânără: “Aveți mare grijă. Sper că nu a mai picat nimeni în plasă”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Rusia acuză proprietarii rețlei de socializare Facebook de cenzurarea mass-mediei ruse
Rusia acuză proprietarii rețlei de socializare Facebook de cenzurarea mass-mediei ruse

Un bărbat din Turda a fost păcălit de o tânără pe Facebook. Acesta a povestit cum a făcut cunoștință cu tânăra și ce ce s-a terminat pățania.

 

Bărbatul mărturiseşte că a fost abordat de tânără pe reţelele de socializare, iar pentru că aceasta trecea printr-o situaţie dificilă a vrut să o ajute. Mai exact, fata i-a spus că este plecată din ţară, dar că trebuie să se întoarcă urgent la înmormântarea bunicii sale şi a rămas fără bani în aeroport.

Astfel, bărbatul i-a făcut un transfer de 240 de lei, însă tânăra nu i-a dat înapoi suma aşa cum promisese.  Victima a povestit pe un grup din Turda pățania prin care a trecut, scrie  clujcapitala.ro.

”Aveți mare grijă la ea!! Ţepara, escroaca! La ora 5 dimineața, îmi trimite mesaj dacă pot să o ajut cu suma de 200 lei, deoarece este în aeroport și trebuie să ajungă în ţară pentru înmormântarea bunicii ei, ea rămânând fără bani.

I-am trimis 240 lei, ultimii mei bani, promițând că îi va transfera înapoi de îndată ce ajunge în țară, apoi a spus că nu s-au virat banii, că ea nu a primit nimic. 

Transferul a fost făcut, am umblat și pe la banca cu extrase de cont, iar banii au fost virați către ea, așadar este o escroacă. 200 lei de pe unul 200 de pe altul, la 10 persoane are 2.000 pe zi. Sper că nu a mai picat nimeni în plasă, iar cu ocazia asta o fac faimoasă, să o cunoască toată lumea, ce fel de fată bună e. Rușine să îi fie și de educația pe care a primit-o de la părinți. Așa să îi ajute Dumnezeu. Aveți grija oameni buni cu astfel de specimene!!!”, a relatat bărbatul, pe un grup de Facebook din Turda.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel