Român, mort în urma unui incendiu de vegetaţie, la Botoșani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat din judeţul Botoşani a murit, luni, în urma unui incendiu de vegetaţie, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de patru hectare, bărbatul fiind surprins de flăcări. Victima a fost găsită carbonizată.

"Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani au fost solicitaţi să intervină, în această după-amiază (n.r.- luni după-amiază), pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, produs pe un câmp dintre localităţile Corneşti şi Teioasa. Bărbatul care a anunţat incendiul a precizat faptul că există şi o victimă.

La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, pompierii voluntari din oraşul Darabani şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Pompierii au constatat că o persoană a fost surprinsă de incendiu, trupul acesteia fiind găsit carbonizat", au precizat oficialii ISU.

În incendiu a ars şi o plantaţie de salcâmi din zonă.

Cercetările au fost preluate de poliţişti care urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel